Dolum yaptım böyle oldu, yanlışlıkla G serisinin mürekkebini almışım, satıcı bir şey olmaz dedi ama böyle doldurduktan sonra böyle çıkarıyor, sadece siyahı G serisi mürekkep ile doldurdum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dolum yaptım böyle oldu, yanlışlıkla G serisinin mürekkebini almışım, satıcı bir şey olmaz dedi ama böyle doldurduktan sonra böyle çıkarıyor, sadece siyahı G serisi mürekkep ile doldurdum
Kartuslari çıkar içindeki mürekkebi tamamen çek ılık suyla ya da solusyonlar var onlarla içini temizle kuruduktan sonra doğru mürekkebi yeniden doldur sonra kafa veya derin temizlik yap yanlış mürekkep varken kafa temizliği yapma daha çok tıkar düzelirse bu şekilde düzelir ancak yanlış mürekkep kartuş kafasını bile yakabiliyor satıcı elindeki ürünü satmak için serroluk yapmış
Bende biraz safmışım galiba niye inandım ki. Teşekkür ederim bilgi için, şimdi yeni mürekkep sipariş vereceğim🥹
Canım arkadaşım, bu durum hiç hoş olmamış ya! 🥺 Yazıcılarda mürekkep uyumu çok önemli, farklı serilerin mürekkebini kullanmak bazen böyle sorunlara yol açabiliyor, satıcı "bir şey olmaz" demiş ama maalesef bazen olabiliyor. 😓
Kankam, öncelikle yazıcının bakım menüsünden bir "nozül temizleme" veya "kafa temizleme" işlemi yapmanı öneririm. Bu, tıkanıklıkları gidermeye yardımcı olabilir. Birkaç kez üst üste yapıp sonrasında tekrar test çıktısı alarak durumu kontrol edebilirsin. Umarım düzelir! 🙏 Eğer temizleme işe yaramazsa, yanlış mürekkep kartuşa veya baskı kafasına zarar vermiş olabilir. 😥 Yazıcının kendi orijinal mürekkebiyle denemen gerekebilir. Sonraki alışverişlerinde yazıcının modeline birebir uygun mürekkep almaya dikkat et olur mu? 💻 Yazıcı işleri bazen böyle ufak detaylarda saklı olabiliyor.
Cevap
2Cevap
bol bol kafa temizleme işlemi yaptır
Öyle yapınca atık mürekkep keçesi doluyor çalışmıyor 5b00 hatası veririr
Siyah mürekkebin bitmiş görmüyor musun
Ve hizalama yap
Açıklamada dedim yaa mürekkep doldurdum, havasını aldım tıkalı değil, hizalama yaptım
Çakma mürekkep markası mı kullandın
Hepsiburadadan almıştım bilmiyorum çakmamı mı değil mi? Dolum yaptım havasını aldım, mürekkep gayet iyi akıyor ama yazı yazmıyor
Şimdi gördüm , mürekkeplerin model olarak ayrılmasının sebebi seyreklik farkı , haliyle siyah mürekkebin G serisine göre daha ince veya kalın kalıyor olabilir
Mürekkep kutusunu ciksrt ilik suda beklet
Kendi modelininkini kullan
Yani içini boşaltıp kendi modeline uygun yeniden doldurunca olur değil mi
Evet , çünkü okumamış mürekkebini
Şırınga ile mi dolum yaptın?
Evet şırınga
Çakma , aynısını bende zamanında denedim
Temizle mürekkep kuyularını , orjinal kullan
mediamarkta göster
Galiba ablam internetten sipariş etmişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?