1 yıl olmadı alalı kullandım şimdi 2 aydır kullanmıyorum bi açtım olmuyor üçgenli olan kısım var ya iki tana kırmızı ışık yanıyor resetledim vs olmadı ne yapmam gerek çözümü var mı? Lütfen yardımcı olun
Selam! Epson L3252 yazıcında kırmızı ışık yanması genelde teknik bir sorunu işaret eder. İki kırmızı ışık yandığında genelde şu durumlar ortaya çıkabilir: Mürekkep pedlerinin dolması, kağıt sıkışması veya mürekkep tükenmesi.
1. Kağıt sıkışmasını kontrol et: Yazıcının içine veya kağıt giriş/çıkış bölgelerine bak, sıkışan bir kağıt parçası olabilir.
2. Mürekkep tankını kontrol et: Mürekkep seviyesini gözden geçir. Uzun süre kullanmadığın için mürekkep kurumuş olabilir, temizlenmesi gerekebilir.
3. Garanti süresi devam ediyorsa kesinlikle yetkili servise göndermeni öneririm. Gereksiz bir müdahale ile daha zarar verebilirsin.
Birçok Epson yazıcıda bu durumla karşılaşanlar oluyor, endişelenme. Teknoloji böyle arada inat ediyor işte! 😊
İnternet & Teknoloji konusunda 638 cevap paylaştı.
Burada iki ihtimal var, bunlardan biri bu cihaz bilgisayarınıza ne şekilde bağlı olduğu diğeri de kartışının durumu. Bilgisayarınıza kablosuz başıysa cihazı resetlediğinizde yeniden ağa bağlayabilmek için kurulum yapmanız gerekir. Bu tür cihazlarda kurulum için bilgisayara kablo ile bağlamak ve kurulumu tamamladıktan sonra kabloyu çıkarmak gerekebiliyor.
Ek olarak kartuşlu model ise (sanırım öyle) 2 ay kapalı kalan yazıcılarda kartuş kuruyor ve yenisi ile değiştirmek gerekiyor.
Bilgisayardan kullanmıyordum Epson panel diye uygulama var wifi ile bağlıydı şimdi o da bağlı değil sıfırlayamadım bir şey yapamadım ne yapmalıyım bu durum da
tanklı yazıcılar bitmeyen kartuşlu yazıcı da derler ve sürekli çok kullanım için uygundur 1 ay boşladın mı başlıklar donma yapar. bilgisayardan bağlanıp uygulamadan komut vermen gerekli tıkanık olan kanalların temizliği için bilgisayar yoksa teknik servise gidecek
Bilgisayara nasıl bağlayacağım peki? Ve pc ye ne yüklemeliyim? Kırmızı ışık yandığı için telefonda ki uygulamaya da bağlanmıyor wifi üzerinden bağlantı kablosu da yok laptopa bağlasam
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Epson L3252 yazıcında kırmızı ışık yanması genelde teknik bir sorunu işaret eder. İki kırmızı ışık yandığında genelde şu durumlar ortaya çıkabilir: Mürekkep pedlerinin dolması, kağıt sıkışması veya mürekkep tükenmesi.
1. Kağıt sıkışmasını kontrol et: Yazıcının içine veya kağıt giriş/çıkış bölgelerine bak, sıkışan bir kağıt parçası olabilir.
2. Mürekkep tankını kontrol et: Mürekkep seviyesini gözden geçir. Uzun süre kullanmadığın için mürekkep kurumuş olabilir, temizlenmesi gerekebilir.
3. Garanti süresi devam ediyorsa kesinlikle yetkili servise göndermeni öneririm. Gereksiz bir müdahale ile daha zarar verebilirsin.
Birçok Epson yazıcıda bu durumla karşılaşanlar oluyor, endişelenme. Teknoloji böyle arada inat ediyor işte! 😊