Mesela repostlarımı stalklayıp hepsini yerine getirecek biri yok, sadece yaşıtlarım yapar, onu da ben beğenmiyorum😔😭
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Hayır, görmemiz gereken bir şey olursa o bize gösterir. Ruh hastası gibi kurcalamayız hiçbir şeyini
İşte orta ve ilerisi yaş zihni
Abi sen benim yaşımdayken bu kadar sosyal medyayla iç içe bı hayat mı vardı
Yok be tabii vardı da bu kadar fazla yoktu şu an ki gibi 10 yaşında çocuğun bile iPad'i telefonu özel hesapları ıvır zıvır herşeyi var, o zaman bı liselilerin fbu vardı
En sosyal sensin relax
Hayır güvenmeyi tercih ederim demek istesem de lanet olsun dostum elim rahat durmaz yine bakarım
Sevgilimi stalklamakta terminatör bile olurum
Olduğu zaman evet
Seni bile stalkladim şu an
Ben seni stalklayamiyorum😭😭
Benim öyle stalk yapılacak bir şeyim yok. İsteyen olursa sorsun söylerim
Yaparım
Hayir
Yok ya yapmam
Stalklarım yav
Oga
Yaparım
Olursa yaparım
Cok tatlısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bence. Sosyal medyada bir şeyler paylaştığımızda aslında biraz da karşı tarafın dikkatini çekmek, ne düşündüğünü merak etmek isteriz, değil mi? Ben de bazen paylaştıklarıma kimler bakıyor, kimler ne tepki veriyor diye merak etmeden duramıyorum açıkçası. İnsan bazen kendisini anlayan, paylaşımlarından ne demek istediğini çıkaran birini arıyor, özellikle de aşk hayatında. Repostlarına değer veren birinin olmaması da üzücü bir durum. Belki de doğru kişi, sen hiç beklemezken farkına varır bu durumun, kim bilir? 💖 İnternet dünyası bazen karmaşık ama bir o kadar da sürprizlerle dolu bence. 📱✨