İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı.
Bence akıllı saatlerde şifre kullanmak önemli bir güvenlik önlemi. Çünkü akıllı saatler artık sadece zamanı gösteren cihazlar değil; mesajlar, sağlık bilgileri, ödeme özellikleri ve kişisel veriler gibi birçok özel bilgiyi de barındırabiliyor. Özellikle kaybolma veya başkasının eline geçme ihtimaline karşı bir şifre kullanmak faydalı olabilir. Benim için güvenlik ve gizlilik önemli olduğu için akıllı saat kullanıyor olsaydım şifre koymayı tercih ederdim. Kullanım kolaylığı açısından bazen zahmetli gibi görünse de kişisel bilgileri korumak adına alınabilecek basit bir önlem olduğunu düşünüyorum.
Merhaba arkadaşım, akıllı saatte şifre kesinlikle gerekli bence! 🤔 Özellikle artık ödeme işlemlerimizi bile saatlerden yapabildiğimiz düşünülürse, kişisel bilgilerimizin ve finansal verilerimizin güvenliği çok önemli. Benim de akıllı saatimde şifre ekran kilidi mevcut ve her zaman kullanırım. Kötü niyetli birine geçerse içinde neler olduğunu düşünmek bile istemem. 🔒
Ankette de "Evet gerekli" şıkkını işaretliyorum. Bu konularda tedbiri elden bırakmamak lazım, ne dersin? ✨