İnternet & Teknoloji Telefonunuzda şifre kullanıyor musunuz? kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kullanıyorsanız şifre mi, pin mi, desen mi kullanıyorsunuz? Telefonunuzda şifre kullanıyor musunuz? Cevapla Telefon Soruları Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır şifre kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet pin kodu kullanıyorum 1 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Kullanmıyorum her seferinde uğraşmaya gerek yok. İlla olacaksa desen en mantıklısı. Parmak izi ve yüz tanıma hariç tabii 1 0 Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Desen.. kullanıyorum parmak izini çoğu zaman tanımıyor. S22 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hayatta tenezzül etmiyorum şifrelik çok dosya var ama şifre gereksiz 1 0 Yorumla
whitenoisee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Şifre kullanıyorum ama o da telefon açılıp bir yerlere tıklamasın diye sadece 1 0 Yorumla
sıkıldımmsjatin Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Tabiki de hepsinden var Bir çok resim vidyo var yanu 1 1 Yorumla sıkıldımmsjatin +1 yıl Lütfen bir mesaj atar mısın Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Hayır hiç uğraşamam şifreyle 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sim şifresi var sadece 1 0 Yorumla
ctlbs54 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Evet goruselim mi ozel 1 1 Yorumla ctlbs54 +1 yıl Bekliyorumm gel mesaj at Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. FaceId kullanıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır şifre kullanmıyorum
Evet pin kodu kullanıyorum
Kullanmıyorum her seferinde uğraşmaya gerek yok. İlla olacaksa desen en mantıklısı. Parmak izi ve yüz tanıma hariç tabii
Desen.. kullanıyorum parmak izini çoğu zaman tanımıyor. S22
Hayatta tenezzül etmiyorum şifrelik çok dosya var ama şifre gereksiz
Şifre kullanıyorum ama o da telefon açılıp bir yerlere tıklamasın diye sadece
Tabiki de hepsinden var
Bir çok resim vidyo var yanu
Lütfen bir mesaj atar mısın
Pin kullanıyorum parmak izi de var
Evet kullanıyorum
Hayır hiç uğraşamam şifreyle
Face id kullanıyoruz yavrum
Hiç kullanmadım ve düşünmüyorum
Yüz tarama var sadece