Yatırım bahanesiyle ısrarla arayan numaralardan ve gizli numaralardan nasıl kurtulurum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar yatırım için bir form doldurmuştum Selçuk Bayraktar videosu diye, ondan sonra bir tane arama aldım açmadım sonra akabinde tekrar arandı bu sefer açtım dedim ki müsait değilim sonra konuşabilir miyiz? Adam ısrarla konuşmak istedi dedim ki beyefendi gerçekten müsait değilim, saat kaçta müsait olursunuz dedi, dedim 13.00'e doğru dedi WhatsApp'tan da aramıştım o zaman bana orada isminizi soyadınızı yazın, ki adam ismimle hitap etti yani biliyordu formu doldururken ismim soy ismim yazılıydı, derken saat 13.00 olmadan adam (yani saat 9'du beni aradığında) beni bir saat sonra tekrar arıyor dedim ki daha saat 13 değil diyor ki saatte 12 erkenden aradım 12 değil saat 10 dedim ve şu an randevudayım ısrarla aradığınız için açmak zorunda kaldım. Ondan sonra baktım ki bir tuhaflık var dedim ben sizden şüphe etmeye başladım aramayın lütfen artık ilgilenmiyorum dedim, derken kapattım adam tekrar arıyor yüz bin kere aradı sonunda açtım dedim ki beyefendi istemiyorum vazgeçtim, diyor mecbur sizi ararım eğer cevap vermezseniz sistem otomatik olarak tekrar tekrar arayacak, dedim istemiyorum anlamıyor musunuz ondan sonra kapattım yüzüne ve tekrar aranıyor 😡 Ama anlatamam hani günde 30 tane falan aramam var bir de farklı farklı numaralarla ve gizli numarayla bile arıyor hatta dedi WhatsApp'tan aradığım numara iptal oldu (ne ara iptal olduysa 1 saat önce oradan aramıştı ama WhatsApp'tan sadece bir kere arandı gerisi hep normal arama) bugün yine aradı sabahın erkeninden açtım dedim İSTEMİYORUM önce dinlemek ZORUNDASINIZ dedi, dedim hayır zorunda falan değilim, o zaman sizi sürekli arayacağız dedi ben de dedim ki tamam dinliyorum bir daha aramamanız için dedim dinliyorum ondan sonra oturduğum şehir bilmem ne sormaya başladı söylemeyeceğim, istemiyorum aramayın dedim sonunda bıktım hatta Yunanistan'dan bile arıyor ama hep aynı kişi güya ismi Adnan Polat ondan sonra yüzüne kapattım bütün o aradığı numaraları engelledim, baktım arkadan yine aramış bir sürü kez ama engelli olunca çalmadı sadece arama listesinde gözüktü, yani anlamıyorum bu insanları sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ne yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz

Yatırım bahanesiyle ısrarla arayan numaralardan ve gizli numaralardan nasıl kurtulurum, ne yapmalıyım?