Geçen yıl bugünler gibi başladı, neredeyse her hafta her gün bana sapık sapık şeyler yolluyor ve yaziyor. Hiçbir şey yazmayıp engelleyip şikayet ediyorum. 1 yıldır şunlara engel basmaktan bıktım usandım. Bugun yazdi yine, numaramı nereden alıyorsunuz yazdım. Benden başka kim yazıyor ki sana, diger numaralar da benim, ben senin sapığınım yazdı. Ben de yazma bana bir daha yazıp engelledim sikayet ettim. 2 dk geçti yine yazdi sapik seyler, ben senin sapiginim diyip duruyor. Şu numaralar nasıl açılıyor nasıl bu kadar kolay ya. Kurtulmak istiyorum şu illetten artık gerçekten bıktım yok mu bir yolu
Bu tarz numaraların bana mesaj atmasını nasıl engelleyebilirim?
Bu numaralardan sana ulaşmaya çalışan kişi muhtemelen tek bir kişi. Sanal numaralar kullanarak seni rahatsız etmeye çalışıyor. Yapabileceğin tek şey numara değiştirmek olacaktır, numaran onda olduğu sürece işletmeye devam eder.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kendisi tek kişi olduğunu söyledi zaten yukarida yazdigim gibi. Tam bir sapık. Polise gideceğim
Bu numaralar sanal numara yani istenilen ülkeye ait numara alabilirsin. İlla yurtdışında olmana gerek yok. Sanırım tanıdık birisi seni işletiyor. Veya gerçekten sapıktır. Bence telefonun son 2 hanesini değiştir.
Ya yeni numara alsan ona da ulaşsa? Bence telefonda bir sey var yeni no alsanda ona ulaşır bu telefonu resetle bir sey yap polise git onlarda dursun tel bole bole de surekli yaziyor 50 tane numarasını engelledim yaz... telefonuda incelemeye alırlar
Aslında bu kişiyi bulabilirsin numara farkli olsa bile VPN kullansa bile en arkada Türkiye deki bir interneti kullandığı için cumhuriyet başsavcıligina şikayet edersen eğer bilimsimden numarayı bulurlar baya baya hapis cezası alır hemen git suç duyurusunda bulun
Termux diye hacker programı var. Orada birinin numarasına o insanı rahatsız etmek için mesaj saldırısı yapıyorlar ve bu saldırılar başka ülke numarasından gelmiş gibi gözükür