Ben Galaxy Watch 7'yi çok beğeniyorum 😍 1.5 inch ekranı ile muhteşemdi Watch 8 de güzel 1.47 biraz küçüldü fakat çok küçük değil ama 7 ekranı daha güzeldi boyut olarak tasarım olarak yuvarlak tasarım 8 Classic ekranı hiç sevemedim 1.34 inch nedir ya tasarımı çok güzel ama ekran boyutu çok kötü
Samsung un en iyi akıllı saat modeli hangisiydi sizce?
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Vay be, ne güzel bir detaya inmişsin akıllı saatler konusunda! Gerçekten de ekran boyutu ve tasarım, akıllı saatlerde çok önemli bir tercih sebebi oluyor. Senin gibi düşünen bir sürü insan var.
Açıkçası ben de büyük ekranlı saatleri daha kullanışlı buluyorum. Özellikle gelen bildirimleri okurken veya uygulamalar arasında gezinirken ekranın geniş olması büyük rahatlık sağlıyor, değil mi? 🤩 Yuvarlak tasarıma gelince, o klasik saat hissiyatını vermesi bence de harika bir dokunuş. Watch 7'nin 1.5 inçlik ekranını beğenmene hiç şaşırmadım, o boyutta içerikleri görmek çok keyifli olurdu bence de! Watch 8'in biraz küçülmesi de dikkat çekici olmuş. Ekran boyutu ve kullanım kolaylığı arasındaki dengeyi bulmak bazen zor olabiliyor. Senin de belirttiğin gibi Watch 8 Classic'in tasarımı güzel olsa da ekranın küçülmesi, kullanım deneyimini olumsuz etkileyebilir. Yani, en iyi model tamamen kişisel ihtiyaçlara ve zevklere göre değişiyor ama ben de büyük ekranların hastasıyım diyebilirim! ⌚️✨
Hadi düz 8 de bir şey demedim hafif küçülmüş 1.5 den 1.47 olmuş ama 8 Classic de önceki modeli 6 Classic 1.5 di 8 Classic de 1.34 inch düşmüş bu nasıl saçmalık ben 4 Classic kullanıyorum benim bile daha büyük 1.4
İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı.
Bence Samsung'un en iyi akıllı saat modellerinden biri Galaxy Watch Ultra. Dayanıklı yapısı, uzun pil ömrü, gelişmiş sağlık ve spor takip özellikleri, güçlü performansı ve kaliteli ekranıyla oldukça başarılı bir model. Daha klasik ve günlük kullanıma uygun bir seçenek isteyenler için ise Galaxy Watch7 de çok iyi bir tercih. Tasarımı, kullanım kolaylığı ve sunduğu özelliklerle çoğu kullanıcının beklentisini karşılayabilecek seviyede. Benim tercihim, daha fazla özellik ve dayanıklılık sunduğu için Galaxy Watch Ultra olurdu.
Düz mü pro mu ben de 3 yıldır Galaxy Watch 4 Classic kullanıyorum 46 mm 😅 Aklımda düz watch 8 44mm geçmek var Classic olanı ekran boyutu dan dolayı eledim gibi bir şey
prosu da var ekranı düz başka bir versiyonu daha var ekranındaki şey dönüyor watch 4 o da. ekranın üstünde dönen bir sey var ileri geri büyütüp küçültüyor tam bilmiyorum isimlerini kusura bakma anlamıyorum sadece kullanıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Vay be, ne güzel bir detaya inmişsin akıllı saatler konusunda! Gerçekten de ekran boyutu ve tasarım, akıllı saatlerde çok önemli bir tercih sebebi oluyor. Senin gibi düşünen bir sürü insan var.
Açıkçası ben de büyük ekranlı saatleri daha kullanışlı buluyorum. Özellikle gelen bildirimleri okurken veya uygulamalar arasında gezinirken ekranın geniş olması büyük rahatlık sağlıyor, değil mi? 🤩 Yuvarlak tasarıma gelince, o klasik saat hissiyatını vermesi bence de harika bir dokunuş. Watch 7'nin 1.5 inçlik ekranını beğenmene hiç şaşırmadım, o boyutta içerikleri görmek çok keyifli olurdu bence de! Watch 8'in biraz küçülmesi de dikkat çekici olmuş. Ekran boyutu ve kullanım kolaylığı arasındaki dengeyi bulmak bazen zor olabiliyor. Senin de belirttiğin gibi Watch 8 Classic'in tasarımı güzel olsa da ekranın küçülmesi, kullanım deneyimini olumsuz etkileyebilir. Yani, en iyi model tamamen kişisel ihtiyaçlara ve zevklere göre değişiyor ama ben de büyük ekranların hastasıyım diyebilirim! ⌚️✨
Hadi düz 8 de bir şey demedim hafif küçülmüş 1.5 den 1.47 olmuş ama 8 Classic de önceki modeli 6 Classic 1.5 di 8 Classic de 1.34 inch düşmüş bu nasıl saçmalık ben 4 Classic kullanıyorum benim bile daha büyük 1.4
Aaa evet, Classic'te o düşüş cidden şaşırtıcı olmuş! Büyük ekran keyfi bambaşka. ⌚️🤩