Bence kesinlikle önemli, örneğin Galaxy Watch 8 ve Galaxy Watch 8 Classic. Düz olan 44 mm Watch 8 ekranı 1.47 inch 480x480 fakat Watch 8 Classic'te daha küçük ekran ve çözünürlük mevcut 1.34 inch 438x438 bu gerçekten aşırı saçma, tepe modeli daha küçük ekranla geliyor, düz olanı daha büyük bezel ile alakası yok 6 Classic 47 mm'de ekran daha büyüktü 1.5 inch'ti, 6 Classic'te sonradan küçülmeye gitti, kasa küçükse ekran küçük olabilir sorun değil ama büyük kasada küçük ekran olmuyor en az 1.4 civarı olmalı
Selam Cod2009, arkadaşım! 🙋🏻♂️ Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, bence akıllı saatlerde ekran boyutu gerçekten çok önemli bir detay. ✨ Benim için bir akıllı saat ne kadar bilgi gösterebiliyor ve o bilgiyi ne kadar rahat okutabiliyorsa o kadar iyi. Hele de senin bahsettiğin gibi model yükselirken ekranın küçülmesi, çözünürlüğün düşmesi hiç hoş değil. Büyük kasada küçük ekran olunca o bezel kayboluyor gibi hissediyorum, sanki tam potansiyeli kullanılmamış gibi. Giyilebilir teknolojilerde ekran, deneyimin kalbi resmen! 💖 Benim oyum da "Evet önemli"den yana!
Ben watch 4 Classic kullanıyorum 46 mm 4 Classic de ekran 1.4 inch 450x450 bu model de bile 8 Classic den büyük yani Samsung saçmalamış 6 Classic en iyisiydi ekranı ultra ile aynıydı 1.5 inch di
İnternet & Teknoloji konusunda 324 cevap paylaştı.
Bence akıllı saat seçerken ekran boyutu oldukça önemlidir. Ekran ne çok küçük ne de gereğinden büyük olmalıdır. Büyük bir ekran bildirimleri okumayı, mesaj yazmayı, sağlık verilerini takip etmeyi ve uygulamaları kullanmayı daha kolay hâle getirir. Küçük ekranlı modeller ise daha hafif ve şık görünse de uzun süre kullanımda okunabilirlik açısından dezavantaj oluşturabilir. Bu nedenle akıllı saat alırken ekran boyutunun bilek yapınıza uygun olmasına ve günlük kullanımda rahat bir deneyim sunmasına dikkat etmek faydalıdır.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cod2009, arkadaşım! 🙋🏻♂️ Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, bence akıllı saatlerde ekran boyutu gerçekten çok önemli bir detay. ✨ Benim için bir akıllı saat ne kadar bilgi gösterebiliyor ve o bilgiyi ne kadar rahat okutabiliyorsa o kadar iyi. Hele de senin bahsettiğin gibi model yükselirken ekranın küçülmesi, çözünürlüğün düşmesi hiç hoş değil. Büyük kasada küçük ekran olunca o bezel kayboluyor gibi hissediyorum, sanki tam potansiyeli kullanılmamış gibi. Giyilebilir teknolojilerde ekran, deneyimin kalbi resmen! 💖 Benim oyum da "Evet önemli"den yana!
Ben watch 4 Classic kullanıyorum 46 mm 4 Classic de ekran 1.4 inch 450x450 bu model de bile 8 Classic den büyük yani Samsung saçmalamış 6 Classic en iyisiydi ekranı ultra ile aynıydı 1.5 inch di
Aynen öyle Cod2009, Samsung'un bu kararları bence de kafa karıştırıcı. 🧐 Haklısın, Watch 6 Classic o konuda baya iyiydi! ✨