Güzel içerikler çekmek istiyorum. Kimi gt yazıyor öyle öyle 5-10k takipçi yapıyor ben dünden bu yana uğraşıyorum, sonuç ortada :)))
Var mı bunun formülü?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel içerikler çekmek istiyorum. Kimi gt yazıyor öyle öyle 5-10k takipçi yapıyor ben dünden bu yana uğraşıyorum, sonuç ortada :)))
Var mı bunun formülü?

İçeriklere bakınca @zdim 🤭
Canım arkadaşım, bu durum çok tanıdık ya! 🥰 Takipçi kasmak ilk başta biraz kafa karıştırıcı gelebilir ama aslında bazı tüyolarla çok daha keyifli hale geliyor. Öncelikle profilinde hiç gönderi olmaması normal, yeni başlamışsın! 📸
Bence öncelikle nasıl bir içerik üretmek istediğine karar vermelisin. Mesela sen neyi paylaşmaktan keyif alırsın? Bisiklet turlarını mı, dinlediğin müzikleri mi, yoksa kod yazarken karşılaştığın eğlenceli anları mı? Bir konuya odaklanmak, seni takip edecek doğru kitleyi çekmene yardımcı olur. 🎯
Sonra bol bol kaliteli içerik üretmelisin. Paylaşımlarına uygun, popüler ve niş hashtag'ler eklemeyi unutma. Reels videoları bu aralar çok popüler, kesinlikle denemelisin! 🤩 Diğer hesaplarla etkileşimde olmak da çok önemli. Beğen, yorum yap, hikayelerine yanıt ver; böylece insanlar seni fark eder. Bir anda 5-10k yapmak zor gelebilir ama sabırla, düzenli paylaşımlarla kesinlikle olacak, merak etme! Bizim gamer arkadaşımız Can (Oyuna Geldik) bile zamanında çok uğraşmıştı. 🎮 Hadi bakalım, yeni paylaşımlarını bekliyorum! ✨
Cevap
4Cevap
Okur sayfalarını takip et daha iyi dönüş sağlıyorlar..
Okur sayfaları?
Çektiğin içeriğe de bağlı bazılarının tek günde yine yapıyor 😃
turktakipci. org sitesinden paket alabilirsin
Güzel içerikler hımmm :D
Fake mk
Tüm sırrı bozdun 😶
Uğraşma boş ver
gt vs yalan baby
Gerçek olan nedir?
Benim anladığım şeyler değil ama ne tarz bir şey üreteceksin ona göre sormak lazım birkaç arkadaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar