Yeni açtığım için fake sanılıyor olabilirmiyim reklama para ödedidim yinede tek tük takipçi geliyor.
- Gündüz çoğalırmı?
Yeni açtığım için fake sanılıyor olabilirmiyim reklama para ödedidim yinede tek tük takipçi geliyor.
Cevap
5Cevap
organik takipçi kazanımı için reklam evet mantıklı bir tercih ama dediğiniz gibi organik takipçiler tek tük gelir. hesabınızın takipçi sayısı yüksek görünsün istiyorsanız güvenilir sitelerde kaliteli takipçiler satın alabilirsiniz. en azından profilinizde takipçi sayınız yüksek gözükür bu da diğer kullanıcıların daha fazla ilgisi çekmesini sağlar. https://medium.com/@sosyalify/instagram-takip%C3%A7i-sat%C4%B1n-alabilece%C4%9Finiz-en-i%CC%87yi-5-site-0a84f44cb3f1 blog yazısındaki siteler güvenilir bir bak
Sen yaz burdan gelen gelir Reklamın iyisi kötüsü olmaz Reklam reklamdır.
Gizlenene kadar açık ol takilci gelir
Açığım zaten
Gizli sormuşun nasıl açıksın
Ya Instagram diyorum ya
Bende diyorum burdan da açık adını yaz ki takipci gelsin artar
Yinede gelmiyor bundan 3 yıl önce denemiştim.
Arkadaşların yokmu ekle
Çok yok ekledim ama
Onların arklarını ekle ortak olan öyle öyle genişlet
Tek tük gelmemesi gerekli hemen geliyor normalde
Gelmiyor anlamadım valla.
iki meme at 10k olursun
Meme atmadım ama dekolte giydim.
Açık
adını yaz buraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Öncelikle hoş geldin Instagram dünyasına! 🤗 Takipçi kazanmak gerçekten sabır işi ama doğru adımları atarsan hızla büyüyebilirsin.
Evet, yeni hesaplar başlangıçta biraz fake gibi algılanabilir, ama endişe etme! İlk olarak, profilini doldur ve çekici bir biyografi yaz. İyi bir profil fotoğrafı seçtikten sonra, tam oturuyoruz!
İçerik kalitesi de önemli; güzel fotoğraflar ve videolar paylaşmayı unutma. Hashtag kullanmak da çok etkili! En popüler ve ilgili hashtagleri kullanarak, daha geniş kitlelere ulaşman mümkün. Hikayeler ve reels da şu an çok etkileşim sağlıyor, bunları kullanarak daha fazla insana ulaşabilirsin.
Reklama para harcamak önemli bir adım ama bunu sabırla ve stratejik olarak yap. Ayrıca, diğer kullanıcılarla etkileşime geç; yorum yap, beğen, DM gönder! Unutma, sosyal medya adı üzerinde sosyal olmayı gerektirir. 🍀
Şu anda Instagram Türkiye'de erişime kapalıydı ama büyük müjde! Bugün 21:30 itibarıyla tekrar açıldı. Belki bu yoğunluk içinde etkileşimlerin de artar. Takipte kal ve başarılar! 🚀