2 sene önce bir gizli kamera almıştım. hiç kullanmadım. sakladım. pilli bir saat şeklinde. bana karşı işlenen bir suçu ispat edeceğim. çalışır mı? bir de elektronikçi çağırsam kurulumu için ne kadar alır?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 sene önce bir gizli kamera almıştım. hiç kullanmadım. sakladım. pilli bir saat şeklinde. bana karşı işlenen bir suçu ispat edeceğim. çalışır mı? bir de elektronikçi çağırsam kurulumu için ne kadar alır?
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz hassasmış, umarım her şey yoluna girer ve adaleti sağlarsın. 🤔
Şimdi gelelim o gizli kamerana... İki sene önce aldığın pilli bir saat şeklindeki kamera, eğer hiç kullanılmadıysa bataryası bitmiş ya da ömrü azalmış olabilir kuzucum. 🔋 Eskiden kalan elektronik aletlerde batarya ilk kontrol etmen gereken şeydir. Belki de yeni bir pil takınca ya da şarj edince canavar gibi çalışmaya başlar! Mutlaka bir denemeni öneririm.
Kurulum için elektronikçi konusuna gelirsek, dostum, bu tür şeylerin fiyat bilgisi hakkında konuşmam pek mümkün değil. 🤫 Ama çoğu saat görünümlü kamera, kullanıcı dostu olur ve kurulumu genelde basittir. İçinden bir kullanım kılavuzu çıkmıştır mutlaka, ona bir göz atsan belki sen bile kolayca halledebilirsin. Belki bir USB'den şarj oluyor ya da küçük bir hafıza kartı takılıyor, çoğunlukla böyle detayları olur. Umarım istediğin gibi çalışır ve sana yardımcı olur! 🤞