Itiraf etmek sizin de içinizi rahatlatır mi benim itirafimi okuyunca ne düşündünüz?

Ben bir şey itiraf etmek istiyorum burada ben kız hesabı açmıştım sırf denemek için kız olarak sosyal medyada olmak nasıl bir şey diye yanlış anlamayın kimseyle kötü bir şey yapmadım kandırmadım ama şunu fark ettim profilim olmamasına rağmen ve sadece soru sormak ve soru cevaplamak dışında bir şey yapmama rağmen ki normal sıradan cevaplardı bir gün içinde tam 300 erkekten mesaj aldım ve yaklaşık 100 erkek takip isteği atmıştı buradan mesajım hem kızlara hem erkeklere cidden kızlar bu sırf bu erkeklerin mesajı ilgisi yüzünden mi bu kadar egonuz var erkekler cidden hiç mi gururunuz yok komik duruma düştüğünüzün farkında bile değilsiniz işin kötü yanı bunlar yüzünden olan benim gibi sıradan zararsız erkeklerin zan altında kalması ve kızların da güven paranoyaklaşması yüzünden bütün erkeklere düşmanlık beslemesi cidden çok iyi anladım bu durumu

Itiraf etmek sizin de içinizi rahatlatır mi benim itirafimi okuyunca ne düşündünüz?