Tamamen can sıkıntısından
2 ay
Bir itirafta bulunmak ister misin?

12 yaşımdan beri bu sitedeyim :D şu an 19 um. İyi bilirim buralarıı fksjdjsdkgd
Oha ln 12 yasinda napiyodun burada
hoş geldin aramızaaa buraya gelip çıkabilen yok :D
@HoşafAğızlı her şey ailem ile olan kavgalarımı bu sitede sormam ile başladı ahahah :D sonra site gerçekten çok sardı. Düşüncelerimi rahatça paylaşabildiğim platformları severim. Zaten çok olgun bir çocuktum yaşıtlarım ile anlaşamazdım.20 li yaşlarda bir sürü arkadaşım oldu burada :D
Simdi o 20 li yaslar 30 40 wryyujg
@HoşafAğızlı görüşlerimi gören bir master üye anlamıştı sadece küçük olduğumu büyü de gel demişti karşısına çıkayım aklıma gelmişken :)
@heyyoooo87 hala burdaysa bi görüş görsün sfhfj zaten ihtiyardır vursan uçar
zaten sıkıntı orada can sıkınıtısı ile başlıyor her şey ve bağımlılık yapıyor.. haklısın burası boş insanlar ile dolu. Ben 2016 2017 de yani sitenin en keyifli dönemlerinde olduğum için çokk zor geldi kopmak
@HoşafAğızlı aynen djfjshfjd
@HoşafAğızlı yok be nickini unuttum profil resmi aklımda ama hala aynıysa yazıcam :D
kesinlikle kapat bende mezunum şu an evdeyim sınava hazırlanıyorum lisem bittiği için arkadaşım yok sııkıntıdan geldim buraya üniversitede girmem herhalde
@heyyoooo87 bizim bi olay vardı reis gel bakim de wdfghd bende 5 yıldır burdayım girme amacım can sıkıntısıydı halada geliyom arada bazen aylaca girmediğimde oluyo bu yüzden hesabımı hiç silmiyom 19 felandım bu hesabı açtığımda 25 olduk vay bee dertlendim
sağ ol :)
@HoşafAğızlı ayy ınstagramda gördüm bir çocuk youtube da kendisinin videosuna kötü yorum yapan adama şu an küfür edemem yaşım küçük büyüyüp gelicem yazmış 6 sene sonra da sözünü tutup sen benimle nasıl öyle konuşursun diye küfür etmiş. Bayağı gülmüştüm o geldi aklıma o yüzden çıkıcam karşısına :D
@HoşafAğızlı ben lisede ilk iki sene hiç girmedim. Ortaokulda ki hesabımı da annem yakaladı diye kapattım :D sonuçta kendinden çok büyük insanlar var haklı olarak kızmıştı.18 yaşıma basınca yeni hesap açarım kalıcı olur master olurum sitenin eskisiyim adkdlşask sonuçta diyordum. Bu sefer istediğim yeri kazanamadım :( Seneye bu resim ile başkan nick ile gelirim şu an ki yaşımda 24 değil 19
@heyyoooo87 harika olay ya bende görmek isterdim tepkisi nolur acaba merak ettim 🤣🤣
@HoşafAğızlı mdksajjfsd
@heyyoooo87 tüh kötü olmuş ya benim tanıdiklarımdan kimsenin haberi yok rahatim sffgghf
@HoşafAğızlı neyden haberi yok anlamadım :)
@HoşafAğızlı hesabımdan mı? Benim de yok küçükken annemdi bir tek :D
@heyyoooo87 sitede olduğumdan 🤣🤣 5 yıldir hiç tanıdıkta görmedim acıkcası ilginç yani
@HoşafAğızlı aynen bende hiç tanıdığa denk gelmedim çok şaşırıyorum ona.
@heyyoooo87 aman boş ver denk gelmeyek şom ağzımızı acıp şimdi ben utanırım şahsen 🤣🤣
@HoşafAğızlı aynen ben siteden kaybolurum herhalde çünkü burada çok açık sözlüyüm :D bir akrabam arkadaşıma denk gelicem diye kendi resmimi koymuyorum :D
@heyyoooo87 ya ben foto işini aştım alıştımda tanidik biri görse cidden çok kotü olur profile girmesi yeter valla dediğin gibi bnde öyleyim 🤣🤣 gerçekte biraz sessiz tipim falan
@HoşafAğızlı aynen bende öyleyim :D inş karşılarına çıkmayız ya :D
@heyyoooo87 haha evet o an yerin dibine girsek yeridir valla anama babama söylese evlatliktan reddederler wdguhjf
@HoşafAğızlı benim annem tüm görüşlerimi, mesajlarımı okumuştu sen düşün 😂😂 şu an daha sıkıntılı gerçi siyasi, dini vb. şeylere sallıyorum 😂
@heyyoooo87 oha korkunç inşallah çok abartı sacma şeyler yazmamışındır he 😂😂 düşündümde sen en iyisi foto koyma cidden boş ver wefyif
@HoşafAğızlı Hiç hatırlamıyorum... amaaan 😂
Neyse şu an yaşıyosan pekte kötü şeyler yokmuş dediğin gibi geçmiş gitmiş boş ver 😂😂
@HoşafAğızlı 😂 😂
@heyyoooo87 öyle deilmi amaaa 😂😂
@HoşafAğızlı öyle kesinlikle 😂 😂
@heyyoooo87 deli ya
@HoşafAğızlı neden öyle dedin ki
@heyyoooo87 çılgın biri olduğun icin 😂
@HoşafAğızlı mdkgdf
Canım Ailem ben ehli sünnetim artık.., beni reddetmeyin ben sizin kanınızdanım
İnseallah etmezler
Ailem vahhabi ben şafiiyim
Niye benim aklım fikrim yokmu, türkşyeye tatile geldiğimde ehli sünneti tanıdım sonrada şafii falan işte
E herhalde
Cevap
4Cevap
Ben aslında erkekim
Yok yahu dün mavi olduk ya ondan dedim maviler erkek, pembeler kız oluyor ya
Bakireyim elime erkek eli değmedi
Burdan bir kişiyle konuşmayı seviyorum
Yok arkadasim
ayy hayır yaa ((:
İtirafım yok
Yok knk
En İyi Cevaplar