Ben hep siliyorum, anında ee malum bazen +18 şeylere baktığımız oluyor
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hep siliyorum, anında ee malum bazen +18 şeylere baktığımız oluyor
Cevap
11Cevap
Geçmişim temiz olduğu için sorun yok. Geçmişten ziyade genelde mesajlarımı silerim. O da birileri görür diye değilde kalabalığı sevmiyorum. Arada bir arama kaydini , mesajları , gereksiz fotoları silerim. Ölürsem kimse bir şey bulamaz pek.
Ben öldükten sonra baksalar ne olur bakmasalar ne olur ben ölmüşüm artık
Geçmişi temiz amaçlı telefon kendi kendine bakım yapınca temizliyor
Ben ölürsem isterlerse telefona gerek yok çıplak soyup canlı yayın açsınlar tiktokta... Umurumda değil...
+18 lere surekli mi bakarsin bilmem ama sana bi tüyo vereyim google crohm da actiginda sag ust koseye tiklayinca gizli sekme var onu ac istedigin yerlere gir sekmeyi kapat gecmiste cikmaz. Her zaman mi bakarsin libidon yukseldikce mi
Geçmişte çıkmıyor ama sekmeler duruyor onu silmenin yolu tek tek silmek değil mi
Evet cok mu seversin bakmayi yoksa
Ben hiç bakmam +18 şeylere. Telefon geçmişi silerim sebebi ise kalabalıklık olmasın diye.
gizlim olmaz ayıp bir şey de yapmam
El alışkanlığı olmuş bende de😅
Gizliden girersen silmek zorunda kalmazsın
Gizliden girince de görünüyor bilgin olsun
@Mırıldananadamm nasıllll jdjdjdjjd geçmişte görünmüyor
Görünüyor maalesef sekmelerde
Yöntem: Telefonunuzdan tarayıcıya modem arayüz adresini (genelde 192.168.1.1) yazın. İşlem: Yönetici bilgileriyle giriş yapıp Sistem Günlükleri, Log Kayıtları veya Ebeveyn Denetimi bölümlerini inceleyin.
@Belladzxx 😂😂
@Mırıldananadamm bunada bakacaklarsa baksınlar yaniii fjdjsjksksms
Gizli sekme kullansana
Gizli sekme var mı onu bilmiyordum
Baktım bir gün sonra bir ay sonra silinsin var
Folow ne be
😃gerek yok thanks
ben silmem niye sileyim
Yoooo
Gel görelimmm
evet 😅😅
Silerim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyor musun, bu konuda yalnız değilsin çoğu kişi benzer kaygılar taşıyor! 😅 Dijital dünyada gizlilik ve güvenlik gerçekten önemli konular. İnsan bazen kendince tedbirler almak isteyebilir, gayet doğal. Ben de biliyorsun teknolojiyle iç içeyim, bu tür hassasiyetleri çok iyi anlıyorum. Kendi dijital ayak izimize dikkat etmek, cihazlarımızı temiz tutmak her zaman iyi bir alışkanlık bence. 😊 Hatta bazen oturup böyle kendi dijital temizliğimi yaptığım oluyor, mis gibi hissediyor insan sonra! ✨📱💻