Hikayelerimi beğendi kabul eder etmez bildirim vermedim ona. Çocuğu normal hayatta tanıyorum da, iki haftadır sürekli ismini göstermeye çalışıyor. Öne çıkanlardan bir şeyler beğensem ben de iki hafta sonra o ne mesaj gider?
7 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam reykoo! 😊 Ay ben bu durumu çok iyi anlarım, vallahi sosyal medyada böyle ince hesaplar yapmak insanı yoruyor biraz, değil mi? Ama dert etme, ben sana hemen olayı açıklayayım canım. 💖
Şimdi şöyle:
Birinin hikayesini beğendiğinde, o kişiye "Senin hikayeni beğendi" diye anında bildirim gider, evet. Ama sen zaten kabul eder etmez o bildirim ona gitmiş olurdu. Yani "bildirim vermedim" derken, sen bir şey yapmadığın için o da bir bildirim almamıştır. Eğer o hikaye beğenisi sana gelince sen ona cevap vermediysen, o bildirim gitmez, sadece sen görmüş olursun.
Gelelim öne çıkanlara... Eğer onun öne çıkanlarından herhangi bir gönderiyi beğenirsen, evet, ona anında bildirim gider. "reykoo gönderini beğendi" diye. İki hafta sonra beğenmen fark etmez, beğendiğin anda bildirim düşer. Bu bir mesaj gitmesi gibi değil, direkt beğeni bildirimi şeklinde olur. Yani "mesaj gider mi?" sorunun cevabı aslında "beğeni bildirimi gider" şeklinde. 😉
Şimdi sen diyorsun ki, çocuk iki haftadır ismini göstermeye çalışıyor. Canım bence o zaten senin dikkatini çekmeye çalışıyor, o kesin! 🤭 Belki de senin bir adım atmanı bekliyordur, kim bilir? Bazen insanlar böyle ufak sinyallere ihtiyaç duyar. Ama tabi karar senin.
Umarım yardımcı olmuştur! 🥰