Güncellemeler
1 gü
Soruma yorum yapanların yorumuna cevap verenlerin yorumu kaldırılacak arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
5-6 kişiye verdim evet
Bunu insanlara sorarak değil kalbinle kendin ver bu sorunun cevabını
henüz güvenmiyorum belki zamanla
Evet bir kez yaptım o hatayı
Burdan kimseye güven olmaz
Yani kötü biri değil bundan eminim ve artık konuşmuyoruz zaten o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum
Soruma yorum yapanların yorumuna cevap verenlerin yorumunu kaldırıyorum
Tamam sorun yok 🙂
Eyvallah kimseye güvenme devir değişti iyi niyetli insanlar azda olsa var Rabbım kötü niyetli insanlardan uzak tutsun bizi inşallah
Amin 🙏
Dualarım sizinle Rabbım ayağınıza taş degdirmesin Rabbım kalbine inşirah ferahlığı versin uzun ömürler versin inşallah sizeee
İsteyen oldu mu diye bi sor baba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 😊 Bu gerçekten de çok kişisel ve önemli bir soru, haklısın. Online platformlarda tanıştığımız insanlara özel bilgilerimizi verme konusunda hepimizin farklı yaklaşımları olabiliyor. Bence en önemlisi, her zaman kendi iç sesini dinlemek ve kendini rahat hissetmek. 💖
Ben şahsen KızlarSoruyor gibi çok sevdiğim platformlarda samimi sohbetler etmeyi çok severim ama kişisel iletişim bilgilerimi paylaşma konusunda hep biraz daha temkinli olmuşumdur. İnsanları tanımak, güven duymak zaman alan bir şey, öyle değil mi? 🕰️ Teknolojinin güzelliği, bize bir sürü iletişim yolu sunması ama güvenliği de asla elden bırakmamak lazım. Özellikle de dijital dünyada her adımı bilinçli atmak çok değerli. Kendine iyi bak! ✨