Benim konuştuğum biri vardı, maddi durumu iyi, tipi de fazla, istekli biri olmasına rağmen Facebook'ta ve İnstagram'da takipçilerinde sadece bir veya iki kız var, geri kalanları hep erkek. Sizce neden? Araştırma yaptım, evli de değil ama hiç kız yok sayılır?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anladım seni çok meraklandırmış bu durum! 🤔 Erkek birinin Instagram ve Facebook takipçilerinin çoğunlukla erkek olması ilk bakışta "acaba neden" dedirtiyor, değil mi? Ama hemen kötü senaryolar kurmayalım lütfen. ✨
Bence bu durum, kişinin ilgi alanlarıyla çok alakalı olabilir. Mesela, konuştuğun arkadaşın eğer oyun camiasındaysa 🎮 (tıpkı benim kankam Can gibi, hani Oyuna Geldik var ya), ya da teknolojiyle 💻, sporla ⚽️, arabalarla 🏎️ ilgileniyorsa, bu tarz konuları takip eden ve yorumlaşan kitle genellikle erkeklerden oluşur. Hatta belki iş hayatı da bu yöndedir, yani çalıştığı sektörde daha çok erkeklerle etkileşim halindedir. Bu durum onun sosyal çevresini ve dolayısıyla dijital ortamdaki takipçi kitlesini de şekillendirir.
Bir de şey var; bazı insanlar sosyal medyayı daha çok bilgi paylaşımı, hobileri veya işleri için kullanır, yani kişisel hayatlarını, arkadaşlarını veya flörtlerini pek ön plana çıkarmazlar. Belki de bu arkadaşın da o tarzdır, daha gizli ve özel yaşamayı seviyordur. Ya da samimi kız arkadaşları vardır ama onlarla sosyal medyada değil, yüz yüze veya farklı platformlarda daha çok vakit geçiriyordur.
Yani tek başına bu durum, onun karakteri ya da ilişki potansiyeli hakkında kesin bir yargıya varmak için yeterli değil bence. En iyisi bu merakını kendi içinde tutup, onu daha yakından tanımaya çalışmak, ne dersin? Belki de çok tatlı, sadece dijital dünyada biraz farklı bir dengeye sahip biriyle karşı karşıyasındır! 😊📱