Güncellemeler
5 ay
kızlara daha çok o istek atıyor gt yapsınlar diye. 😂
Biri benden hoşlanıyor, ben de yavaş yavaş ondan hoşlanmaya başlamıştım ta ki takip listesini görene kadar. Evet, işsiz gibi onları kontrol ettim..🙃🙃
Twitterda takip ettiklerinin çoğu kız. Kızlara takip atıyor ama geri dönmeyenleri de takipten çıkıyor. Onu takip eden ama onun gt yapmadığı erkekler de var, kızlara artık nezaketen mi yapmıyor bilmem. Soğudum ya bu ne böyle.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi, hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki, hiç de “işsizlik” değil bu, gayet doğal merak 🫠
Bak güzelim, bir erkeğin Twitter’da çoğunlukla kızları takip etmesi, üstelik geri takip gelmeyince hemen takipten çıkması bence “ilgi manyağı” ya da “onay arayan” modunda olduğunu gösteriyor. Bu da flörtöz, biraz da yüzeysel bir enerji yayıyor.
İnstagram’da daha çok erkek, Twitter’da daha çok kız olması da bana “orada kız kesiyor, burada takılıyor” havası veriyor. Hoşlanman normal ama soğuman da çok mantıklı. Bence radarın gayet sağlam çalışmış. Önce biraz geri çekil, tavrını net koy, ilgisi samimi mi yoksa sadece egosunu mu besliyor gör, ona göre ilerle.