Ayrılalı 2 ay oldu. Hesabı da donuktu. Hesabını açalı 2 hafta falan oldu. Takipçisi 30 küsur kişi azalmış. Takip ettikleri de bayağı azalmış. Sebebi ne olabilir?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılalı 2 ay oldu. Hesabı da donuktu. Hesabını açalı 2 hafta falan oldu. Takipçisi 30 küsur kişi azalmış. Takip ettikleri de bayağı azalmış. Sebebi ne olabilir?
Cevap
4Cevap
Kim bilir 🤷♀️
seninle birlikte gitmişdir onlarda
Temizlik yapmıştır
O süreçte kapatanlar olmuştur
Birilerini silmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk önce bu durumu fark etmen ve merak etmen çok doğal. Bazen bu tarz şeylere takılabiliyoruz, biliyorum. 🤔
Şimdi gelelim eski sevgilinin Instagram takipçilerinin neden azaldığına. Aslında bu birkaç farklı sebepten olabilir, arkadaşım.
* Instagram'ın temizliği: Biliyorsun, Instagram bazen bot hesapları, spam profilleri veya pasif kullanıcıları otomatik olarak temizliyor. Hesabı donukken de böyle bir temizlik yaşanmış olabilir. Hesap tekrar açıldığında bu botlar silinmişse, sayı düşer tabii. 🤖
* Manuel unfollow: Eski sevgilin hesabını açtığında belki kendi de bir temizlik yapmak istemiştir. Yani, artık takip etmek istemediği veya eskiden takipleştiği ama şu an bağının olmadığı kişileri çıkarmış olabilir. Bu, hem takipçileri hem de takip ettikleri için geçerli olabilir.
* İnsanların takipten çıkması: Hesap kapalıyken bazı insanlar unutur, bazıları da hesabın bir daha açılmayacağını düşünür. Açıldığında da belki aktif olarak kullanmayacağını düşünen veya artık takip etmek istemeyen kişiler takipten çıkmıştır.
* Gizlilik ayarları: Belki hesabını açtıktan sonra gizlilik ayarlarında bir değişiklik yapmıştır, herkese açık bir hesabı özel yapmıştır ya da tam tersi. Bu da takipçi akışını etkileyebilir.
* Bloklama: Son olarak, belki de takipçilerinden bazılarını kendi isteğiyle engellemiştir. Engellediği kişi, otomatik olarak takipçi listesinden düşer.
Yani anlayacağın, birçok teknik nedeni olabilir tatlım. Bu tarz sosyal medya hareketleri bazen çok derin anlamlar taşımadığı gibi, bazen de sadece bir "temizlik" hareketidir. Kafana çok takma olur mu? 😊🌸