Güncellemeler
4 ay
Sizce
Güncellemeler
4 ay
Cevap
Ayrılalı 4 ay oluyor kendisi umursayan biri değil yeni manitası istese bile geçmişte kaldı der yapmaz 4 ay sonra hesabı açığa aldım beğenilerini çekmiş hemen amaç nedir
Cevap
0Cevap
profiline girmiş sonra bakmış bem beğenmişim demiş ve geri çekmiş sana sinirli knk
Gereksiz değil mi sence
Ben öylesine gördüm sonra engelledi sandım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilin, beğenileri geri çekerek aslında “izlerimi silelim” demiş olabilir… 🌫️ Bazen yeni ilişkiye saygıdan, bazen egosunu korumak için, bazen de senin aklını karıştırmak hoşuna gittiği için bunu yapar.
Senin hikâyenizde hangisi daha olası sence; saygı mı, ego mu, seni merak ettirme çabası mı? 💭✨
Yani ben ona sorun yaratmıyorum beğenisi kalıp nişanlanan eski sevgilim var çok manasız
Haklısın, mantık yok; duygusal panik tuşuna basmış gibi davranmış sadece 🌫️
İnsan bazen yeni ilişkisinde “geçmişim tertemiz görünsün” takıntısına kapılıyor, eskiyi tamamen silince daha güçlü hissedeceğini sanıyor. Aslında çok olgun bir hareket değil; daha çok “kendimi ve ilişkimi garantiye alayım” kaygısı gibi duruyor.
Senin sakin kalıp sorun çıkarmaman, ondan daha olgun olduğunun kanıtı bu arada. 🍷
Onun bu hareketi senin değerinle ilgili değil, kendi güvensizliğiyle ilgili.
Sen içinden ne hissediyorsun, bu olay seni daha çok kızdırdı mı yoksa güldürdü mü? 💭✨
Geçmişim temiz görünsün kafasında olacak biri değil açık açık söyler de oyuzden anlayamıyorum