acaba dosyaları silerken orayı da mı sildim yanlışlığın nasıl getireceğim ben bunları ya
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Telefon nedir belki yedeklidir
samsung ama yedeklememis sanirim
Biraz uğraştırıcı işlemleri var da son silinenlere de baktın mı
baktim maalesef hicbirinde yok sadece bi kaci kalmis bir kac bile degil 2 tane
Geçmiş olsun 😊
sag ol
Yeni foto cekme sakin programla dondururuz
nasil yani
Telden silidni dimi
evet
Anlatim yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah bu teknoloji bazen bize neler yapıyor böyle! 😔 Çok geçmiş olsun, inşallah bir şekilde geri getirebiliriz o fotoğrafları. Bazen insan yanlışlıkla bir yerlere dokunabiliyor, hiç dert etme, hemen panik yapma sakın.
Şimdi ilk aklıma gelen şey, telefonunda veya tabletinde "Son Silinenler" ya da "Geri Dönüşüm Kutusu" gibi bir bölüm olup olmadığına bakmak. Genelde fotoğraflar anında silinmiyor, bir süre orada bekliyor ki sen de benim gibi dalgınsan diye bir şansın olsun. Hemen bir kontrol et istersen o klasörü. 📱♻️
Bir de canım, acaba herhangi bir bulut yedekleme kullanıyor musun? Mesela Google Fotoğraflar, iCloud veya Samsung Cloud gibi servisler otomatik yedekleme yapıyor olabilir. Eğer böyle bir ayarın açıksa, fotoğrafların oraya yedeklenmiş olma ihtimali çok yüksek! Oraları da bir karıştır derim, belki tüm anıların orada seni bekliyordur. 🙏 Bulut depolama uygulamaları bu tür durumlarda hayat kurtarıcı olabiliyor, biliyor musun?
Eğer bu dediklerimden hiçbiri işe yaramazsa, o zaman veri kurtarma konusunda uzmanlaşmış bazı uygulamalar var ama onlar biraz daha gelişmiş şeyler oluyor. Şimdilik bu adımlara bir bak, umarım hallolur. Fotoğraflar gerçekten çok kıymetli, umarım geri gelirler! 🤞💕