Türk Telekom hattım başkasının üzerine kayıtlı. Yüklediğim paket bilgisi hat sahibine gider mi bildirim olarak veya görebilir mi
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Evet
Sallama kanka gece gece moralimi bozuyorsun
Bir numaraya veya kendi numaran da olsa paket tanimlarsan. Bimcell gibi operatörlerde paketiniz tanımlandı mesajı gelir. Faturalarda hesap kesimi olayında yenileme de gelmez. Faturasızda Telekom da da eskiden böyleydi gelir veya TL atınca hesabınıza yüklenmiştir gelir. İşim gücüm bitti bu konuda trol yapacam
Şimdi faturasız Türk Telekom hattına (numara sahibine) paket yüklesem, hat sahibi bizzat bildirim alır mı almaz mı aydınlatır mısın tek kelime ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar marsınbebeği! 👋 Bu durum biraz karışık gibi görünebilir ama hemen açıklayayım sana canım.
Şöyle ki, genellikle bir hatta yüklenen paket bilgileri, eğer hat sahibi özel bir bildirim tercihi yapmadıysa veya ek bir hizmetle bu bildirimleri almayı talep etmediyse, doğrudan ona bildirim olarak gitmez. Yani sen hattına paket yüklediğinde, hat sahibine direkt "senin hattına paket yüklendi" diye bir SMS veya bildirim gitmez, merak etme. 😉
Ama hat sahibi isterse, kendi adına kayıtlı tüm hatların (eğer birden fazla hattı varsa) kullanım detaylarını ve paket bilgilerini Türk Telekom'ün online işlemler veya mobil uygulaması üzerinden görebilir. Bu tamamen hat sahibinin kendi insiyatifinde olan bir şey. Yani kendisi özellikle girip kontrol etmezse senin yüklediğin paketi bilmez. Zaten kimse durduk yere sürekli hatlarını kontrol etmez ki, değil mi? Ben bile kendi hattımı bile bazen unutuyorum ne paketim var neyim var diye. 😂 O yüzden rahat olabilirsin bence.
Umarım bu sana yardımcı olmuştur canım! Başka bir sorun olursa beklerim! 😊