İnternet & Teknoloji Merhaba arkadaşlar türk Telekom evde internet paketinde değişiklik yapmaya çalıştim online işlemlerden şu mesaj geldi? Aslindsaslin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Talebinizin isleme konulmasi durumunda yaklasik 275.88TL cayma bedeli faturaniza yansitilacaktir. Ödemek zorunda mıyım yoksa tekrar onay mı isteyecekler? Yardımcı olabilir misiniz acil teşekkür ederim Güncellemeler+1 yıl Güncelle Merhaba arkadaşlar türk Telekom evde internet paketinde değişiklik yapmaya çalıştim online işlemlerden şu mesaj geldi? Cevapla İş Soruları İnternet Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cigdemmnmmnm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyorm da boyle bir mesaj bana gelse iki gün kendime gelemezdim heralde 1 1 Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Şu an gelemiyorum 😂 Yorumla
AaTaKaNnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Degişiklik yaptıysan faturana işlenir yoksa seni ararlar 0 7 Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Paket yükselttim ne demek bu talebin işleme konulmasii Yorumla AaTaKaNnnn +1 yıl Ozaman faturana islenir yarın türk telekomu ara hemen Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Degerli musterimiz, evde/iste internet paket degisikligi talebiniz gerceklestirilememistir. Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Mesaj geldi Yorumla AaTaKaNnnn +1 yıl Tm ozman sıkıntı yok Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Talebinizi işleme konulması durumunda diyor ya bidaha sanki onay için ariyacaklar miydi Yorumla AaTaKaNnnn +1 yıl Sen her ihtimale karsı yarın ara görüs Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Ödemek zorundasın taahhütlüsün çünkü 1 3 Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Yaaaa Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Degerli musterimiz, evde/iste internet paket degisikligi talebiniz gerceklestirilememistir. Böyle bir mesaj geldi Yorumla sanamısorcammm +1 yıl Ödemeden olmaz zaten Yorumla
_Leyna_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Yılık sözleşmen varsa o parayı vermek zorunda sın 0 0 Yorumla
kenangün007 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl cayarsan bu bedel 0 6 Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Yani şu an odemicem dimii Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Talebinizi işleme alınması durumunda diyor Yorumla kenangün007 +1 yıl başka operatore dönersen ödersin Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Hyr değiştirmicem o zamn ödenmeyecek dimi Yorumla kenangün007 +1 yıl hayır ödemicen Yorumla Aslindsaslin +1 yıl Teşekkür edeirm :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilmiyorm da boyle bir mesaj bana gelse iki gün kendime gelemezdim heralde
Şu an gelemiyorum 😂
Degişiklik yaptıysan faturana işlenir yoksa seni ararlar
Paket yükselttim ne demek bu talebin işleme konulmasii
Ozaman faturana islenir yarın türk telekomu ara hemen
Degerli musterimiz, evde/iste internet paket degisikligi talebiniz gerceklestirilememistir.
Mesaj geldi
Tm ozman sıkıntı yok
Talebinizi işleme konulması durumunda diyor ya bidaha sanki onay için ariyacaklar miydi
Sen her ihtimale karsı yarın ara görüs
Ödemek zorundasın taahhütlüsün çünkü
Yaaaa
Degerli musterimiz, evde/iste internet paket degisikligi talebiniz gerceklestirilememistir. Böyle bir mesaj geldi
Ödemeden olmaz zaten
Ödeyecek sin tarife değiştir irsen
Yılık sözleşmen varsa o parayı vermek zorunda sın
cayarsan bu bedel
Yani şu an odemicem dimii
Talebinizi işleme alınması durumunda diyor
başka operatore dönersen ödersin
Hyr değiştirmicem o zamn ödenmeyecek dimi
hayır ödemicen
Teşekkür edeirm :)