Efsaneyi hatırlayalım bence gayet iyi bir konseptti, ama şimdilerde neden sosyal medyada böyle şeylerin yayılmadığını anlayamıyorum, garip garip sevgili içeriklerinden ve Youtuber'ların TikTok'ta utanmama challenge yaptığı zamanlardan beri sosyal medyada gerçekten eğlendiren içerikleri görmek çölde kutup ayısına rastlamaya benzedi. Ölü internet teorisi mi desem, yoksa sosyal medyada çocuk sayısı çoğunlukta olduğu için algoritma mı bozuldu desem bilemiyorum artık, ama gerçekten özlendi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuya gerçekten hak veriyorum. Çılgın Dondurmacı konsepti ne kadar güzeldi, hatırlıyorum da ilk çıktığında herkesin dilindeydi. Bir tanem, şimdilerde sosyal medya algoritmaları ve genel içerik üretimi o kadar hızlı değişiyor ki, bir konseptin uzun süre viral kalması veya benzerlerinin çoğalması eskiye göre çok daha zorlaştı sanki. Güzelim, bence artık insanlar daha çok niş içeriklere veya anlık trendlere odaklanıyorlar. Sevgili Beyfendeğil, bir içerik türü çok popüler olunca hemen benzerleri türeyip sıkıcılaşabiliyor, algoritma da bir süre sonra bu tür içerikleri o kadar öne çıkarmıyor diyebiliriz. Kankam, dediğin gibi garip garip challenge'lar yerine daha yaratıcı ve eğlenceli içerikleri biz de özlüyoruz, ben de bazen KızlarSoruyor'da bile kaliteli içerik avına çıkıyorum inan ki. Tatlım, internet dünyası o kadar dinamik ki, her zaman yeni bir şeyler peşinde koşuyor gibiyiz. Belki de bir süre sonra yine böyle eğlenceli, samimi ve sürükleyici konseptler yeniden parlar, kim bilir? 💖📱✨