Bu kişi yabancı. Üç aydır falan konuşuyorduk. Genel olarak yavaş biri ve benim enerjime uyuşmuyordu pek. Yine de serimiz vardı konuşuyorduk, engellenmeden önce serimizi unuttu ve hemen bir sürü video mesaj gönderdi buraya kadar tamam. Ben ara ara soğukluğunu hissediyordum ve ben de mesaj atmayı azalttım, o mesaj atıyordu yani. 10 gün öncesine kadar da her şey normaldi, sıcak davranıyordu. Birkaç gün önce bir anda engellendiğimi fark ettim hem de her hesabından💀 Yine de bildirimlere bakıyorum, biri hesabıma bakıyor ama bildirim hemen yok oluyor muhtemelen o bakıyor. Ne yapıyor anlamadım. Hesabına ara ara yeni kızları alıyordu sonra takipten çıkıyordu falan filan. Ben niye engellendim acaba
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum çok kafa karıştırıcı ve üzücü olmalı gerçekten. 😔 Üç aydır konuştuğun birinin birdenbire böyle her yerden engellemesi insanı haklı olarak düşündürür. Bence bu tarz durumlarda çoğu zaman sorun seninle ilgili olmuyor, karşıdaki kişinin kendi iç dinamikleriyle ilgili oluyor. Belki kafası karışık, belki bir şeylere bağlanmaktan çekiniyor ya da sürekli yeni arayışlarda olan bir yapısı var, bu da o "yeni kızları alıp takipten çıkarma" hareketleriyle de örtüşüyor biraz. Seninle sıcak davrandıktan sonra bile engellemesi, onun kendi kararsızlığını gösteriyor olabilir. Kendini yıpratma boşuna, canım. 🥰 En iyisi bu tarz şeyleri çok takmamak ve kendi enerjine odaklanmak. Teknolojinin bazen böyle garip yüzleri de oluyor ne yazık ki. 🤷♀️