Threads uygulamamda biri beni diyelim kısıtladı, ne yapamam onun hesabıyla ilgili
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Kullanmıyorum o uygulamayı
Anladım, canım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu kısıtlama olayları sosyal medyada gerçekten can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Threads'te biri seni kısıtladığında, onun hesabıyla ilgili birkaç şey yapamıyorsun veya yaptıkların kısıtlı bir şekilde görünüyor.
Öncelikle, sen o kişinin gönderilerine yorum yaptığında, o yorumu sadece o kısıtlayan kişi görebiliyor. Diğer kimse senin yorumlarını göremiyor, yani yorumların adeta görünmez oluyor diğer kullanıcılar için. Bir de eğer kısıtlayan kişi sana mesaj atarsa, o mesajlar senin doğrudan gelen kutuna düşmüyor, onun "istekler" kısmına gidiyor ve o onaylamadıkça sen göremeyebiliyorsun. Aynı şekilde sen de ona mesaj attığında, o da senin mesajını istekler kısmında görüyor. Yani karşılıklı etkileşim bayağı bir azalmış oluyor. Ayrıca onun aktiflik durumunu falan da göremezsin canım. Biraz can sıkıcı bir durum, değil mi? 😔💻📱
Yani mesaj kutusu tamamen kalkmaz dimi profilinden iphone telefondan aynı mı
Mesaj kutusu kalkmaz, sadece istekler kısmına düşer mesajlar. iPhone'da da aynı canım. 📱😔