İnternet & Teknoloji İnstagram'ın yeni uygulaması olan threads'i kullanıyor musunuz? oglc28 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar Instagram'ın yeni uygulaması olan threads'i kullanıyor musunuz ve uygulama hoşunuza gitti mi? Düşüncelerinizi bekliyorum 🙂 İnstagram'ın yeni uygulaması olan threads'i kullanıyor musunuz? Cevapla Instagram Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bugun acdim gec kalmisim eksik olmasin o da. instasi olmayanalr nasil acicak instaya bagli gibi geldi bana taklitler aslini yasatir. 0 1 Yorumla oglc28 +1 yıl Evt Instagrama bağlı ama ayrı uygulama instagram'ın içine konulmadı Instagram hesabinla giriş yapabiliyorsun threads'a Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şimdi anladım ya ınstagrama aitmiş te ondan o kadar yerleşik instaya 0 16 Yorumla oglc28 +1 yıl Evt bide mark twitter'a rakip olsun diye alternatif olsun diye getirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Twitter ücretlimi ne olmuş okey ama o olay yeni oldu yeni acikarmadilar demekki üzerinde calsiliyormus oncesinden Yorumla oglc28 +1 yıl Ücretli oldu bide Elon Musk onun üstüne günlük tweet okuma sınırı getirmişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalık ama hayatım boyunca twiteri kullanmadım ne oldugunu nasıl olduğunu nasıl bir kitlesi vs hiç bilmiyorum Yorumla oglc28 +1 yıl Twitter da hastag var keşfet kısmı var video resim atilabiliyor sesli odalar var sesli odalar oluşturarak takipçilerle sesli olarak konuşabiliyorsunuz topluca ama threads de hastag yok sesli odalar yok keşfet yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni herhalde ondandır gelistirilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Twitter'da sesli sohbeti ilk defa duydum Yorumla oglc28 +1 yıl Zaten yeni gelecek özellikler açıklandı yazışmaların çift tıklayarak beğenilmesi tıpkı Instagram'da ki gibi Yorumla oglc28 +1 yıl Twitter daki sesli odaları clubhouse gibi düşünün ondan çaldılar o özelliği yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Clubhouse ne Yorumla oglc28 +1 yıl Clubhouse sesli sohbetlerin olduğu bir uygulama hem Android ve app storde var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla oglc28 +1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Twitter a ne zamandır geldi sesli sohbet Yorumla oglc28 +1 yıl Baya oldu o özelliği geleli eğer yanlış hatırlamıyorsam pandemi döneminde yani 2020 yılında geldi diye hatırlıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sağol verdiğin bilgiler için iyi gunler Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. İndirip baktım sadece girip bakmıyorum hiç 0 1 Yorumla oglc28 +1 yıl Bakman lazım çok eğlenceli bir uygulama 😁 Yorumla
okyanusAtı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha çok beta 0 3 Yorumla oglc28 +1 yıl Ama yeni gelecek özellikler açıklandı zaten onlar gelince tam oturur uygulama Yorumla okyanusAtı +1 yıl Yani 2 3 aya anca toparlar Yorumla oglc28 +1 yıl Evt sonra Twitter'ı tahtından eder Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 524 cevap paylaştı. Kullanmiyorum 0 1 Yorumla oglc28 +1 yıl Bence kullanmalısın çünkü çok eğlenceli bir uygulama olmuş hastag yok o çok iyi bir şey zaten indirmeni tavsiye ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bugun acdim gec kalmisim eksik olmasin o da. instasi olmayanalr nasil acicak instaya bagli gibi geldi bana taklitler aslini yasatir.
Evt Instagrama bağlı ama ayrı uygulama instagram'ın içine konulmadı Instagram hesabinla giriş yapabiliyorsun threads'a
Şimdi anladım ya ınstagrama aitmiş te ondan o kadar yerleşik instaya
Evt bide mark twitter'a rakip olsun diye alternatif olsun diye getirdi
Twitter ücretlimi ne olmuş okey ama o olay yeni oldu yeni acikarmadilar demekki üzerinde calsiliyormus oncesinden
Ücretli oldu bide Elon Musk onun üstüne günlük tweet okuma sınırı getirmişti
Saçmalık ama hayatım boyunca twiteri kullanmadım ne oldugunu nasıl olduğunu nasıl bir kitlesi vs hiç bilmiyorum
Twitter da hastag var keşfet kısmı var video resim atilabiliyor sesli odalar var sesli odalar oluşturarak takipçilerle sesli olarak konuşabiliyorsunuz topluca ama threads de hastag yok sesli odalar yok keşfet yok
Yeni herhalde ondandır gelistirilir
Twitter'da sesli sohbeti ilk defa duydum
Zaten yeni gelecek özellikler açıklandı yazışmaların çift tıklayarak beğenilmesi tıpkı Instagram'da ki gibi
Twitter daki sesli odaları clubhouse gibi düşünün ondan çaldılar o özelliği yani
Clubhouse ne
Clubhouse sesli sohbetlerin olduğu bir uygulama hem Android ve app storde var
Teşekkürler
Rica ederim
Twitter a ne zamandır geldi sesli sohbet
Baya oldu o özelliği geleli eğer yanlış hatırlamıyorsam pandemi döneminde yani 2020 yılında geldi diye hatırlıyorum
Peki sağol verdiğin bilgiler için iyi gunler
İndirip baktım sadece girip bakmıyorum hiç
Bakman lazım çok eğlenceli bir uygulama 😁
Daha çok beta
Ama yeni gelecek özellikler açıklandı zaten onlar gelince tam oturur uygulama
Yani 2 3 aya anca toparlar
Evt sonra Twitter'ı tahtından eder
Kullanmiyorum
Bence kullanmalısın çünkü çok eğlenceli bir uygulama olmuş hastag yok o çok iyi bir şey zaten indirmeni tavsiye ederim