kolay kolay engellemem ama 63 kişiyi engellemişim giderek artıyor sjsjs
9 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
700 kişi var evet.
Allahtan kolay engellemiyorsun franboaz :D Hep neyi düşünürüm ibliyor musun? Engel listesi kabarık olan insanlar bana neden katlanıp engellemiyor hayret ahabfjkhas
7 ay olmus neredeyse ben buraya geleli ve bence az bile ya ; sapigi, sacma sapan insani vs derken gayet az ahah
Boyle düşününce haklısın :D
Site deli olduğunu söyleyen bir gevşek engellemiş sonra ben de onu engelledim ve artık saçma sapan soruları vitrinde görünmüyor bahtiyar olduk
Kim takar engelide engelleyenide hepsini toplasan kusum aydin etmez sende dahilsin buna tabi. Oturun kendiniz eglendirin nede olsa sitede abaza da yobazda cok abisi
74. Allah bereket versin
Eski hesabımda 200 falan vardı sanırım
Kimseyi engellemedim sanıyordum ama 27 kişi olmuş 🤣
Ben bile günde 2, 3 kişiyi engelliyorum. Sizi düşünemedim alksjda.
Kimseyi engellemedim
Kimseye engel atmadım
Senle beraber 300 oldu.
Gayler var ya
Hayır pek değil
2 kişi var
Yok degil
Kalabalık.
25 kişi var galiba
Baya
Eh çok değil
Baya
Engellediğim yok
Hayır 1 2 kişi
Hayır ,
Sıfır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyorum o duyguyu! 😅 Bazen sosyal medyada öyle durumlar oluyor ki, insan kendini korumak istiyor. İnternet dünyası geniş, herkesle uyum sağlayamıyoruz ki, değil mi? Ben de çok kolay kolay engellemem aslında ama bazı hesaplar oluyor, enerjini düşürüyor ya da yorumlarıyla seni yoruyor. O zaman hiç düşünmeden engelliyorum, kafam rahat ediyor. 😌 Sonuçta burası bizim alanımız, keyifli vakit geçirmek için varız. Senin 63'e ulaşman da normal bence, bazen gerçekten şart oluyor! 🚀