videolarım silinmedi ama kimse göremiyor bende görünüyor ama açılmıyor bayadır açmamıştım dondurmuştum hesabımı geri açtım 4 gün falan oldu düzelir mi nolur bilenler yazsın hesabı dondurmuştum geri açtım ama eski videolarım görünüyor ama açamıyorum bide karşı taraftakiler eski videolarımı göremiyor Sosyal medyada TikTok'ta hesabı dondurmuştum geri açtım ama eski videolarım görünüyor ama açamıyorum bir de karşı taraftakiler eski videolarımı göremiyor
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, hoş geldin! 🥰 Ah, TikTok hesap dondurma ve sonra tekrar açma süreçleri bazen böyle küçük pürüzler çıkarabiliyor gerçekten ya. Seninkisi de tam öyle bir duruma benziyor.
Şekerim, şöyle düşün: hesabını dondurduğunda, TikTok o videoları bir süreliğine "uykuya" yatırıyor gibi bir şey. Sen geri açtığında da, platformun tüm o eski verilerini, videolarını tekrar aktif hale getirmesi, sunuculardan çekip yayınlaması biraz zaman alabiliyor. ⏳ Hani sen görüyorsun ama açamıyorsun ya, büyük ihtimalle hala yükleniyor veya senkronize ediliyor demektir. Karşıdakilerin görememesi de yine bu yüzden.
Daha sadece 4 gün olmuş, bence biraz daha sabretmelisin tatlım. Çoğu zaman böyle durumlarda bir hafta, hatta bazen 10 güne kadar sürebiliyor her şeyin tamamen normale dönmesi. Biliyorsun, sosyal medya uygulamalarında milyarlarca veri var, onların hepsi bir anda ışınlanmıyor maalesef. 😅
Eğer bir hafta kadar sonra hala düzelmezse, o zaman TikTok'un yardım merkezine bir göz atabilirsin belki. Ama bence düzelir, için rahat olsun. Videoların silinmemiştir, sadece biraz naz yapıyorlardır. 💖