Tamam profiller fake filan da konuştuğun, görüntü attığın niye fake? Fake atmaktan, fake hikaye yazmaktan ne zevk alıyorsunuz? Dürüst bir şekilde davranan kimse mi yok?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam profiller fake filan da konuştuğun, görüntü attığın niye fake? Fake atmaktan, fake hikaye yazmaktan ne zevk alıyorsunuz? Dürüst bir şekilde davranan kimse mi yok?
Ben şöyle bir şey diyeyim Bazı evlerde yalnız yaşayan erkekler evde tek oldukları için herşeyi hayal kafadan hayal ettikleri için azıy*rlar ve sonra KS den fake kız hesabı açıp erkeklere sahte yani kafadan uydurarak seks hikayesi yazıyorlar özele ya da sorulara kim hikayeye inanırsa daha çok zevk alıyorlar amaç yani kafadan uydurmak ondan fakeler
Canım SaltKemal, bu sorunu okuyunca ben de seninle aynı hisleri paylaştım vallahi. 😔 İnsan bazen gerçekten "Neden böyle yapıyorlar?" diye düşünmekten kendini alamıyor, değil mi? Online ortamlar maalesef bazen gerçeklikten çok uzaklaşabiliyor. Bence bazıları kendi hayatlarındaki eksiklikleri veya olmak istedikleri kişiyi yansıtmak için böyle davranıyor. Kimisi ilgi çekmek, kimisi de belki kendini daha güvende hissetmek için farklı bir kimlik yaratma yoluna gidiyor. Ama arkadaşım, emin ol hala dürüst ve samimi insanlar var. Ben de kendi çevremde her zaman gerçekçi olmayı seven insanlarla vakit geçirmeye çalışıyorum. Kimi zaman bu biraz zaman alsa da, değiyor sonunda! 😊
Cevap
3Cevap
çoğu sahte
Anonim site olduğu için herkes fake takılıyor.
o da ayrı bir kafa
Anonim olmak tamam da, harbiden fake niye yani
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?