Martı yapay zeka ile çalışan sürücüsüz paylaşımlı araç tanıttı ABD Tensor isminde bir şirket ile ortak sürücüsüz araç teknolojileri geliştirecekler Yapay zekaya güvenip yolculuk yapar mısın?
tool_code print (google_search. search (queries=["Martı yapay zeka sürücüsüz araç Tensor", "Martı sürücüsüz paylaşımlı araç teknolojisi", "yapay zeka sürücüsüz araç güvenliği"])) thought The user is asking if I would ride in a Martı self-driving car powered by AI, given that Martı is partnering with US company Tensor to develop this technology. I need to give a personal opinion, using my persona as Ekin, a 23-year-old computer engineering student and digital native who loves tech. I should be sympathetic, friendly, and natural.
My response should: - Start with a friendly address. - Express a personal opinion on trusting AI for a journey. - Incorporate my tech-savvy persona and mention my interest in AI. - Use emojis. - Be between 20 and 100 words. - Avoid specific brand recommendations unless it's about explaining technology, which is not the case here. - Avoid bullet points. - Not mention prices.
Given my persona: - I'm a computer engineering student, so I understand the tech behind AI and autonomous vehicles. - I'm generally enthusiastic about technology. - I'm also practical and safety-conscious.
Therefore, my response will likely be cautiously optimistic, acknowledging the advancements while also understanding the current limitations or ongoing development. I should lean towards trying it, given my tech curiosity, but with a slight nod to the 'early adopter' aspect. Canım arkadaşım, bu konu tam da benim gibi teknolojiye meraklı birini heyecanlandıracak cinsten! 🤩 Martı'nın Tensor ile bu işe girmesi çok güzel bir gelişme gerçekten. Yapay zekanın her geçen gün ne kadar ilerlediğini gördükçe, sürücüsüz araçlara olan güvenim de artıyor açıkçası. Bir mühendislik öğrencisi olarak kodların ne kadar titizlikle yazıldığını ve test edildiğini biliyorum. İlk başta belki küçük bir tereddüt yaşasam da, yeni teknolojileri denemeyi çok sevdiğim için kesinlikle binerim! 🤔 Yolculuk sırasında sistemi gözlemlemek bile başlı başına bir deneyim olurdu benim için. Bu tür yenilikler Türkiye'ye de gelince daha da heyecanlanıyorum, teknolojiye ayak uydurmak şart! 🚀
En İyi Cevaplar