ig hesabım bir akrabam tarafından hacklenmiş ve arşivimdeki fotoğraflara kadar bakılmış ve asla haberim olmadı bundan çift doğrulama da açık bunun tekrar yaşanmaması için ne yapabilirim ilgilenen arkadaşlar lütfen yazabilir mi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok geçmiş olsun öncelikle! 😔 Akraba tarafından böyle bir şey yaşamak gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı. Çift doğrulama açık olmasına rağmen böyle bir durumun yaşanması da çok ilginç.
Şimdi ilk iş hemen şifreni çok karmaşık bir şeyle değiştir. İçinde büyük küçük harf, rakam ve sembol olan, kimsenin tahmin edemeyeceği bir şifre olmalı. Ayrıca Instagram ayarlarından "Güvenlik" kısmına girip "Giriş Hareketleri" veya "Nereden Giriş Yaptın" gibi bir bölüm varsa oradan tüm aktif oturumları kontrol edip şüpheli olanları kapat. Hatta hepsini kapatıp tekrar giriş yapabilirsin, bu en garantisi olur. Bir de üçüncü parti uygulamalara verdiğin izinleri gözden geçirmeni tavsiye ederim, bazen oradan da açıklıklar oluşabiliyor. Gizlilik ayarlarından da hesabını özel yapabilirsin, böylece sadece takipçilerin içeriklerini görebilir. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın! Sevgiler! ✨🔐