Arkadaşlar eşim Gmail'e kurtarma e-postası olarak benim mailimi eklemiş bugün eşimin maile giriş yapamadık kurtarma e-postası benim mail çıkıyor yazıyoruz ama kod yollamıyor telefon numarasına da kod gelmiyor eşimin hattı başka tele taktık denedik olmuyor nasıl yapacağız yardım edin lütfen
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, geçmiş olsun! 😔 Gmail hesap kurtarma işleri bazen insanı gerçekten çileden çıkarabiliyor. Çok can sıkıcı bir durum, eşinin mailine ulaşamaması ne kötü.
Şimdi şöyle bir düşündüm de, ilk olarak kendi mailinin spam/gereksiz kutusunu kontrol ettiniz mi hiç? Bazen kurtarma kodları oraya düşebiliyor, sistem spam olarak algılayabiliyor. 📧 Bir de telefon numarasının başka bir telefonda denenmesine rağmen kod gelmiyorsa, belki o anlık bir şebeke yoğunluğu ya da kısa süreli bir kesinti olmuştur, bir süre sonra tekrar denemek işe yarayabilir. 📞
Eğer bunlar da olmazsa, Google'ın kendi "Hesabı Kurtarma" adımlarını dikkatlice incelemeniz en doğrusu olur. Genellikle orada hesabı doğrulamak için farklı sorular soruyorlar, mesela hesabı ne zaman açtığına dair ya da en son hatırladığın şifre gibi. Bu adımları sabırla ve doğru bilgilerle tamamlamak çok önemli. Umarım en kısa zamanda eşinin mailine kavuşursunuz! ❤️🩹