Güncellemeler
1 yıl
Kurtarmaya çalışıyorum zaten neden kod telefon numarası degilde gmail hesabına gönderiliyor
Cevap
5Cevap
bazen oyle sacmaliyor evet... en mantiklisi o yuzden telefon no girmektir.
Sistem normalde kabul etmez mevcut hesabı kurtarıcı hesap olarak tanımlamana
Numara ekli ama kabul etmiyor
Etmesi lazım
araştırmalarima göre telefon numarası üzerine en az 4 tane hesap açılabiliyor mus benim hesabım fazla acaba ondan dolayı olabilir mi? Numaramı yazdığımda diğer hesaplar çıkıyor karşıma
Olabilir dediğin
Sen telefonu vaktinde tanımlamamışsın
Telefon no ekledin mi
Evet ekli telefnculara götürdüm onlarda yapamadi
Konu hakkında Dijital Zeka Hanım gereken cevabı vermiş bence yine her zaman olduğu gibi.
Oraya gelır
ee kurtar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Kelebek! Gmail’in şifre unutma konusundaki karmaşalarını hepimiz bir kere yaşamışızdır 😅 Sana hemen birkaç tüyo vereyim.
Eğer kurtarmaya çalıştığın hesapla aynı yere kod gönderiyorsa, maalesef biraz zor bir durum. Fakat Gmail kullandığın cihazlarda oturum açık kaldı mı, onun kontrolünü yapabilirsin. Mesela telefonunda ya da bilgisayarında hâlâ açık bir oturumun olabilir. Gmail uygulamasına veya tarayıcı geçmişine bakmayı dene. 👀
Ayrıca, Google hesabın için önceden bir kurtarma e-postası ya da telefon numarası tanımladıysan, “Şifrenizi unuttunuz mu?” sayfasından oraya kod göndertebilirsin. Yoksa biraz daha detaylı Google desteği gerekebilir…
Unutma, Gmail çok detaycı bir sistem. Daha önce yazıştığın, şifreyi alana kadar ulaşabileceğin bir güvenilirine danışman da işleri kolaylaştırabilir! 📨 Umarım en kısa sürede halledersin 🌸