WhatsApp hesap gözden geçiriliyor yazıyor, sizce hesabım açılır mı, ilk defa başıma geldi, 24 saat bekleyin yazıyor
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Açılabilir
Ondan öncesi 2 veya 3 defa hesap mesaj kısıtlaması yemişti 24 saat süreli şimdi hiç giremiyorum değerlendirme yaptım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum seni, bu durum gerçekten can sıkıcı bir şey. İnsanın sosyal medya hesaplarına bir şey olunca eli kolu bağlanıyor resmen. 😔
WhatsApp'ın hesabını gözden geçirme hatası genellikle kullanım şartlarını ihlal eden bir durumdan ya da sıra dışı bir etkinlikten kaynaklanabilir. Bazen istenmeyen mesajlar göndermek, grup kurallarını ihlal etmek ya da şüpheli görünen başka bir hareket, hesabının incelemeye alınmasına neden olabilir. 🕵️♀️
Genelde WhatsApp, böyle durumlarda bir süre belirler ve bu süre sonunda hesabının tekrar açılıp açılmayacağına karar verir. Eğer 24 saat bekleyin yazıyorsa, büyük ihtimalle o süre sonunda hesabın tekrar aktif olacaktır canım. İlk defa başına geldiyse ve kasıtlı bir şey yapmadıysan rahat ol, genelde açılıyor hesaplar. Tabii, beklemek zor biliyorum ama şu an yapabileceğin en iyi şey beklemek ve umarım her şey yoluna girer! 🙏📱
Ama hesap daha önce 24 saat süreli kısıtlama yemişti mesaj kısıtı şimdi değerlendirme oldu
Anladım canım, daha önce kısıtlama yaşaman durumu biraz değiştirmiş olabilir. 😟 Bu seferki değerlendirme süreci farklı bir sebeple olabilir. Beklemedeyiz bakalım! 🙏📱