WhatsApp'ı telefondan uygulama olarak kaldırmış birinin 3-4 ay WhatsApp'a girmemesi durumunda WhatsApp hesabı kendiliğinden silinir mi? O kişi şu an listemde çıkmıyor arkadaşlar. Kullanılmayan WhatsApp hesabı silinir mi?WhatsApp
WhatsApp hesabı uzun süre girmeyince kendiliğinden silinir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
WhatsApp günümüz iletişiminin amiral gemisi halinde. Farklı uygulamalar çıkıyor zaman zaman ama gerçekten WhatsApp karşısında tutunamıyorlar. Ee nasıl tutunsun ki? Telefon numarası olan herkesin WhatsApp'ı da olmalı gibi bir durum da var. Yazılı mesajlaşma, sesli görüşme, görüntülü görüşme, multimedya gönderimi, konum paylaşma, tüm bu iletişim özellikleri yanında bir de durum paylaşma özelliği ile pazarı elinde tutması hiç de şaşılacak bir şey değil. Peki uzun süre girilmediğinde WhatsApp hesabı kendiliğinden silinir mi?
WhatsApp'a Uzun Süre Girmeyince Hesap Silinir Mi?
WhatsApp hesabı
Günümüz insanı bazı zamanlarda o kadar bunalıyor ki hiç kimsenin kendisine ulaşmasını istemiyor. Bu durumlarda sosyal medya hesaplarında varsa dondurma özelliğini yoksa da silme özelliğini kullanıyor. WhatsApp'ta dondurma özelliği olmadığı için WhatsApp kaç ay kullanılmazsa kapanır sorusu akıllara geliyor doğal olarak.
Kullanılmayan WhatsApp hesabı silinir mi soruna gelecek olursak. Kişi kendi hesabını silmediği sürece WhatsApp hesabı hiçbir şekilde silinmez. Uygulamayı telefondan kaldırsa da hesabı silinmez. WhatsApp hesabını silmek için;
WhatsApp sohbet ekranındayken sağ üstteki 3 noktaya tıkla,
Hesap sekmesinde yer alan "Hesabımı sil" seçeneğine tıklayarak işlemi onaylaman gerekli.
Hesabını sildikten sonra WhatsApp hesabına tekrar ulaşamazsın. WhatsApp sohbet geçmişin silinir. WhatsApp gruplarından silinirsin. Sohbet verilerinin silinmesi 90 günü bulabilir bu arada. Bir de WhatsApp, kişilerin verilerinin tamamını veri tabanlarından silinmesini garanti edemiyor. Bunu da unutmamak gerek.
WhatsApp hesap silme
Uzun süre WhatsAppa girilmezse hesap silinir mi soruna cevap verdim. WhatsApp'taki hesabını kendin silmediğin sürece hesap silinmiyor sonuç olarak. Umarım faydalı olmuştur verdiğim bilgiler.
uygulama silindiğinde hesap silinmez ne kadar süre de kullanmasa silinmez. hesabı, profili sil seçeneğini kullanıp komple hesabı kaldırıp programı silmesi gerekli. listende çıkmıyorsa ya hesabını silmiştir ya da seni engellemiştir. programı silipte 1 sene bile girmese listende gözükür ve hesap silinmez.
ben uygulamayı sıldım yaklasık bir yıldır yüklemedim. tam bir yıl dolunca geçen hafta hesabımı silmiş. profil resmimi durumumu son görülmemi herşeyimi kapatmış. telefonum olmadıgı için hala uygulamayı yuklemiyorum ama arkadasın wp sinde benim hesap ta profil resmim yerine sadece wpnin adam simgesi var. ve mesaj atınca tek tık oluyor. silindimi silinmedimi ne oldu bilmiyorum.
Benim telefonumun ekranı gitti Aralık ayında yaptıramadım elimde başka telefon var diye ama elimdeki telefona da WhatsApp yüklenmiyor diye dokunmadım şu an Nisan ayındayım ve WhatsApp ım silinmiş görünüyor. Eşimin telefonunda profilim gitmiş ve davet et olarak görünüyor. Wp gruplarında da ayrıldı yazıyor.
ben eski hattımın numarasını telefonumda tutuyorum çok uzun zaman geçti belki 1 seneden fazla oldu ve hala gözüküyor ve silinmiyor arkadaşın ya kendisi hesabını sildi ya da seni engelledi.
En İyi Cevaplar