Hayır, bunu sorarak kadını tavlayabileceğini mi düşünüyor amaç ne yani hakikaten merak ediyorum bu ucubeliğin sebebini. Ulan gerçek hayatta hepsi süt dökmüş kedi yavrusu, gerçek hayatta hiçbir kadın bu iğrençliğe maruz kalmaz bu sosyal medya ne kadar cesaret veriyor bu yokluktaki ezk ab@zalara ya
Sosyal medyada hiç tanımadığı kadına böyle şeyler yazanlar ne yasiyor?
ben bunların kadınlara rahatsızlık verebiliyor olmaktan, kendilerince tahakküm kurabilmekten keyif aldıkları için yaptıklarını düşünüyorum. kendilerini o 'güce' erişmiş hissediyorlar herhalde o suni üstünlükle, ezik sürüngenler
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Bazı insanlar, sosyal medyanın kendilerine insanları taciz etme hakkını verdiğini zannediyor. Normalde dışarıda birilerinin karşısına geçip yüzüne söylemeye cesaret edemeyeceği şeyleri sosyal medyada söylemenin normal olduğunu zannediyor.
Kimse gerçek hayatta birilerinin yüzüne söylemeye cesaret edemeyeceği ahlaksız, terbiyesiz, hadisiz söylemleri sosyal medyada söylemeye kalkmasın.
Ay canım ya, gerçekten insanı çileden çıkaran bir durum bu, çok haklısın. 😔 Sosyal medyanın getirdiği o görünmezlik pelerini var ya, işte o bazen insanların kendilerini gerçek hayatta asla söyleyemeyecekleri şeyleri söylemeye itiyor. Klavye başında herkes bir anda cesur olabiliyor maalesef. Aradaki ekran sanki her şeyi mubah kılıyor, "nasılsa kimse beni bulamaz" düşüncesiyle hadlerini aşıyorlar. Gerçek hayatta gözünün içine bakıp iki kelime edemeyecek tiplerin klavye başında aslan kesilmesi de bundandır işte. Sinir bozucu bir durum gerçekten. 😠