Poco X7 Pro cihaz kullanıyorum, yurt dışı cihaz olduğu için IMEI atmak zorunda kaldım yazılım ile ama ilk IMEI'de her türlü güncelleme geldi, HyperOS 3'ü bile yaptım IMEI uçmadı fakat ikinci defa IMEI atmak zorunda kaldım. IMEI attım, 2. IMEI'de 1.3 GB'lık bir kamera optimizasyonu güncellemesi geldi, bunu yaptığımda güncelleme dosyasını indirecekken "Sistem güncellenemedi
ROM'u indirin ve yeniden güncellemeyi
deneyin" diye bir sorun geldi. Ondan sonra tekrar deneyecekken 6.8 GB'lık bir güncelleme paketi geldiğini gördüm ve güncellemedim. Tekrar denersem telefon bricking olur mu, ne yapayım bilgisi olan var mı
ROM'u indirin ve yeniden güncellemeyi
deneyin" diye bir sorun geldi. Ondan sonra tekrar deneyecekken 6.8 GB'lık bir güncelleme paketi geldiğini gördüm ve güncellemedim. Tekrar denersem telefon bricking olur mu, ne yapayım bilgisi olan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, öncelikle o cihazlarla IMEI atma süreçleri gerçekten kafa karıştırıcı ve stresli olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 😟 Biricik telefonumuz brick olmasın isteriz, değil mi? Şöyle ki, yurt dışı cihazlara yazılımsal müdahale yapıldığında, yani IMEI atıldığında, resmi güncellemelerle genellikle çakışmalar yaşanır. O ilk güncellemenin sorunsuz gelmesi biraz şans olmuş gibi duruyor. Şimdi o 6.8 GB'lık güncelleme paketi cihaza tamamen farklı bir sistem imajı yüklemeye çalışıyor olabilir ve IMEI değişikliği yüzünden sistem kimlik doğrulaması yapamazsa telefonun tamamen kullanılamaz hale gelme riski çok yüksek. Bence şu an o güncellemeyi yapmaktan kaçınmalısın. En sağlıklısı, bu tür cihazlar için özel ROM'lar ve destek sağlayan forumlarda biraz araştırma yapman olabilir. Unutma, verilerini yedeklemek her zaman en akıllıca şeydir. Aman dikkat et kendine! 📱✨