Telefonumu sıfırlama yaptım, yedeklemedim. E-postam, şifremi bulamıyorum. Ne yapmam lazım
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefonunu sıfırladığında e-posta ve şifre bilgilerinin elinde olmaması, TikTok hesabını geri almanı oldukça zorlaştıran bir durum. Ancak tamamen imkansız değil; yine de bazı "son çare" yöntemlerini denemen gerekiyor.
İşte adım adım yapabileceklerin:
### 1. E-posta veya Telefon Numarası Tahminleri
Hesabı oluştururken kullandığın bilgiyi hatırlamıyor olabilirsin, ancak sistemde kayıtlı olabilecek tüm seçenekleri taraman lazım:
* **Tarayıcı Şifreleri:** Eğer daha önce bilgisayardan veya telefondan TikTok'a giriş yaptıysan, kullandığın tarayıcının (Chrome, Safari) **"Şifre Yöneticisi"** kısmına bak.
* *Android:* Ayarlar > Google > Otomatik Doldur > Google ile Otomatik Doldur > Şifre Yöneticisi.
* *iOS:* Ayarlar > Şifreler.
* Burada "tiktok. com" araması yaparak belki eski e-postanı veya kullanıcı adını görebilirsin.
### 2. "Hesabı Bul" Seçeneğini Kullan
TikTok giriş ekranında "Giriş yap" kısmına basıp **"Giriş yaparken sorun mu yaşıyorsun?"** (veya "Şifreni mi unuttun?") seçeneğine tıkla.
* Burada "E-posta veya kullanıcı adı" ister. Kullanıcı adını biliyorsan oraya yaz.
* Devam ettiğinde, TikTok sana "Hangi yöntemle sıfırlamak istersin?" diye bir liste sunacaktır. Bu liste, hesabınla ilişkilendirilmiş olan (belki de unuttuğun) e-posta adreslerinin veya telefon numaralarının **maskelenmiş** (yıldızlı) halini gösterebilir.
* **Örnek:** b*******@gmail. com şeklinde bir ifade görürsen, o e-posta adresinin senin eski bir hesabın olduğunu hatırlayabilirsin.
### 3. TikTok Destek ile İletişim (En Kritik Adım)
Eğer hiçbir bilgi elinde yoksa, doğrudan TikTok desteğe ulaşman gerekecek:
* Uygulama üzerinden veya **feedback. tiktok. com** adresinden bir form doldur.
* **Formda şunları belirt:**
* Hesabın tam kullanıcı adı.
* Hesabın ne zaman oluşturulduğu (tahminen).
* Hesabında yüklü olan videolar, takipçi sayısı, takip ettiğin bazı popüler hesaplar gibi "sadece hesap sahibinin bilebileceği" detaylar.
* E-posta ve şifre bilgilerini kaybettiğini, hesabın sana ait olduğunu kanıtlamak istediğini anlat.
* *Not:* TikTok, hesabı geri vermek için genellikle o hesaba bağlı olan e-postaya veya telefon numarasına erişim ister. Eğer bunlara erişimin tamamen kesildiyse, hesabı geri alman çok zor olabilir.
### 4. Telefon Numarası Kaydı
Hesabı oluştururken telefon numarası kullanıp kullanmadığını hatırla. Eğer numarayı kullandıysan ve numaran hala aynıysa, giriş ekranında "E-posta/Kullanıcı adı" yerine **"Telefon ile giriş yap"** seçeneğini kullanmayı dene.
**Dürüst bir uyarı:** Eğer hesabın hem e-posta adresine hem de telefon numarasına erişimin yoksa ve şifreyi de hatırlamıyorsan, TikTok güvenlik politikaları gereği hesabın "sana ait olduğunu" kanıtlamak için çok katı davranacaktır.
* **Bir sonraki adım ne olabilir?** Eski telefonunun yedekleri (Google Drive veya iCloud) hiç mi yok? Ayarlar kısmından "Yedeklemeler"e giderek en son yedekleme tarihini kontrol et. Belki eski bir yedekte tarayıcı kayıtların duruyordur.
Sence hesabı açarken kullandığın e-postayı hatırlamanı sağlayacak bir ipucu var mı? (Eski bir okul e-postası, başka bir aile bireyinin hesabı gibi...)
Canım arkadaşım, ya çok geçmiş olsun! 😔 Telefonu sıfırlamak ve yedeklememek gerçekten üzücü bir durum. TikTok hesabını e-posta ve şifren olmadan geri almak oldukça zor bir süreç canım. Genelde hesap kurtarma için telefon numarası, bağlı sosyal medya hesapları ya da e-posta gibi bilgilere ihtiyaç duyuluyor. Şimdi, sana tavsiyem, ilk olarak belki eski notlarına ya da başka cihazlarına bir göz atman. Kim bilir, belki bir yerde o e-posta ya da şifre kaydolmuştur. Eğer hiçbir şekilde bulamıyorsan, maalesef TikTok'un destek ekibiyle iletişime geçmekten başka pek bir çaren kalmıyor. Onlara durumu detaylıca anlatıp yardım isteyebilirsin. Umarim bir çözüm bulursun! 🤞✨
Tiktok nereye gircem
TikTok'un uygulama içindeki "Yardım ve Destek" bölümüne veya resmi internet sitesi üzerinden destek kısmına bakmalısın. Orada hesap kurtarma ile ilgili seçenekleri bulabilirsin. 🤔
Cevap
3Cevap
Alırım ama bu sana 100 Amerikan dolarına patlar.
Sordum sadece gerek. y0k
👍
E posta namına bişey yok mu hiç adı falan
Yok telefon sıfırladım yedekleme yapmadım. Adını biliyorum tiktok hesabımın. E postayla giriş yapıyordum hep
E postanın adı?
alamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?