Arkadaşlar yardım edin yaa telefonum bozulduğu için hesabım da gitti yeniden giriş yapamıyorum hesabım telefon numaramı üstünde olmasına rağmen geri alamadım nasıl hesabımı alabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Anlayan yok mu ya
E posta şifremi unutum nasıl hesabımı kurtarabilirim?
Olmuyor işte numaramın üstüne olduğu için doğrjulama kodu geliyorda ama bir türlü olmuyor anlamadım her şeyim içindeydi yaa. Başka nasıl kurtarabilirim sizce?
Ya önce telefona doğrulama kodu geliyor onu da giriyorum 2 adımda doğrulama yapmıştım onu da giriyorum her şey tamam sonra e postama da kod gönderiyor ya da kurtarma e postasina işte telefonum bozulduğu için o kodu göremiyorum o yüzden bir türlü giremedim hesabıma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Telefonunu eklediysen yapabiliyor olman lazım.
Yapamıyorsan sorun sende demektir
Tamam sorun bendeyse o zaman sen anlat yapayım
Gelen doğrulama kodu ile giriş yapabiliyor olman lazım
İşte olmuyor sorun bende değil. Doğrulama kodunu giriyorum da olmuyor 8 haneli bir koda da giriyorum olmuyor
Eposta oturum açarken şifremi unuttum kısmını işaretleyeceksin şifremi unuttumu işaretle onlar bir seçenek önerecekler başka hiçbir şey yapılamaz.
Şifremi unuttum veya gizli soeu, guvenlik bilgilerinle değişirsin
Olmuyor işte numaramın üstüne olduğu için doğrjulama kodu geliyorda ama bir türlü olmuyor anlamadım her şeyim içindeydi yaa. Başka nasıl kurtarabilirim sizce?
İste bilgidayar varsa öyle kurtarabilirsin olmuyor derken ne hatasi aliyosun
Ya önce telefona doğrulama kodu geliyor onu da giriyorum 2 adımda doğrulama yapmıştım onu da giriyorum her şey tamam sonra e postama da kod gönderiyor ya da kurtarma e postasina işte telefonum bozulduğu için o kodu göremiyorum o yüzden bir türlü giremedim hesabıma
Bilgisayardan nasıl yapabilirim
Mesaj attim
bana ulaşabilrsen kurtarmayı deneyelim
hatırlatma sorusu yok mu?
Hayr maalesef
3 kulvalla 1 elham
Hahhaaha çok komik bak gülmekten öldümmm
allah rahmet eylesin
Sana da beyin versin
sağdan git sağdan
Ergenliğe yeni girdin sanırım
benim adım cafer boyum 1.10 gözlerimin rengini bilmiyorum