İnternet & Teknoloji konusunda 636 cevap paylaştı.
kendini saklamak isteyenlerdede bu durum var ya da çevresinden saklanmak isteyenler var görürseler ne olur düşüncesi gibi. tamamen anonim yaşamak isteyenler.
Cevabı vermişsin zaten. Birde taninmak istemedikleri ama fotosuz da olmasın diye yapıyorlar. Fotosuz kişilere düşme oranı çok dusuk çünkü. Ama söyle yakışıklı ya da güzel bir fotoya kimler düşmez ki :)
Yapabilir ne diyim cehalet mutluluktur 🤷 ama bir gün boğru kıllı psikopat biri çıkar gider şikayet eder kamu davası açılır sonda 7 sülalesi yandım Allah diye jafasiz sinek gibi etrafta dolanır 🤷
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Çok saçma bi durum, nasıl kabullenebiliyorlar bilmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 sa
Hayatta böyle bir şey yapmadım fakat yapanları anlamıyorum niye böyle yapıyorlar ne olcak sonuçta karşıdakini kandirsan sen o güzel kız veya yakışıklı erkek olmadığını biliyorsun
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyada Başkasının fotoğraflarıni kendininmiş gibi kullananlar özgüvensiz olduğu için mi bunu yapıyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
kendini saklamak isteyenlerdede bu durum var ya da çevresinden saklanmak isteyenler var görürseler ne olur düşüncesi gibi. tamamen anonim yaşamak isteyenler.
Cevabı vermişsin zaten. Birde taninmak istemedikleri ama fotosuz da olmasın diye yapıyorlar. Fotosuz kişilere düşme oranı çok dusuk çünkü. Ama söyle yakışıklı ya da güzel bir fotoya kimler düşmez ki :)
Öyle valla
Üniversite grubuda kızın biri yapıyorsun influencer bir kadının tüm resimleri telegrama yüklemiş ben ortaya çıkarınca bana küsmüstu
Bxhxhxhx manyak ayol
www.instagram.com/suhedaaat
Hala bu kadının resimlerini kullanıyor iyi mi 🤣
Kvkk ve fikir sanat eserleri kanununa göre bu suç , kişiler bir yildna 3 yıla kadar hapse girmeyi kabul ediyorsa bunu yapabilir 😹
Valla çok kişi yapiyo
Yapabilir ne diyim cehalet mutluluktur 🤷 ama bir gün boğru kıllı psikopat biri çıkar gider şikayet eder kamu davası açılır sonda 7 sülalesi yandım Allah diye jafasiz sinek gibi etrafta dolanır 🤷
Korkaklar ekibi diyelim biz onlara özgüven sıfır hayatta hiçbir şeyi başaramamış insanlar burada gizliden sorular soranlar korkak insanlar
Çok saçma bi durum, nasıl kabullenebiliyorlar bilmiyorum
Hayatta böyle bir şey yapmadım fakat yapanları anlamıyorum niye böyle yapıyorlar ne olcak sonuçta karşıdakini kandirsan sen o güzel kız veya yakışıklı erkek olmadığını biliyorsun
Geri kafalı oldukları için gereksiz insanlar
Bilemiyorum artık
Öyle öyle
Bunu genelde kadınlar yapıyor
Kendi hesabında nasıl başkasının şeylerini paylaşacak onu anlamadım
Muhtemelen öyle. Oysa ortaya çıkmayacak mı sanki
Anlam veremediğim türler
Eziklik psikolojisi
Kendine güveni yok
Olabilir
Etkileşim manyaklığı
Bxhd olabilir
Senin gibimi
Hahah
Bence gizlilik
Ne alaka
Bence çok alaka
Oevladı onlar
Aynen öyle
Kesinlikle
Herkes ben değil ki profile koysun alskjda.
Tanınmamak
Gereksiz ve saçma
İşte de
belkide