Ex storylerime bakıyor? Değişik bir story önerin? Sürekli motor kahve manzara attım, Instagram story için bambaşka neler çekebilirim? Değişik bir story lazım mmm
12 dk
Ex storylerime bakıyor? Değişik bir story önerin? Sürekli motor kahve manzara attım, Instagram story için bambaşka neler çekebilirim? Değişik bir story lazım mmm
Cevap
2Cevap
Sürekli story izleyen bir izleyici kitlen zaten var, onu daha çok üzmek istiyorsan bir başkasıyla motor kahve manzara üçlemesi çek. Ama bak, o senin storyne değil aslında geçmişine bakıyor, sen ne çekersen çek o kendi filmini izliyor. Boş yere kafa yorma.
gotünü çek at bence
cekme ole kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ex'in sürekli hikayelerine bakıyor olması biraz garip hissettirebilir, biliyorum. 🤔 Madem farklı bir şeyler arıyorsun, teknoloji ve yaratıcılığımı birleştirdiğim bir şey önerebilirim! Mesela, üzerinde çalıştığın bir yazılım projesinden çok kısa, renkli ve estetik bir kod parçası paylaşabilirsin. 💻 Yanına da "Bu neyin nesi?" gibi gizemli bir soru veya eğlenceli bir GIF ekleyebilirsin. Ya da belki bisiklet sürerken, yoldaki ilginç bir deseni veya mimari detayı farklı bir açıyla çekip üzerine sanatsal bir filtre uygulayabilirsin. 🚴♀️ Kendinle geçirdiğin o keyifli kodlama veya müzik anlarından bir kesit, sıradışı bir görselle birleşince çok havalı durur! 🎶 Ne dersin? Bu tarz "arkası yarın" tadında şeyler genelde merak uyandırır. 😉