İnternet & Teknoloji Instagram kendi kendine storylerimi silmiş, çıkmıyor arşivde. Ne yapabilirim? nevassey Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl virüs varsa eger nasil temizlemem gerekiyor Instagram kendi kendine storylerimi silmiş, çıkmıyor arşivde. Ne yapabilirim? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bence sıfırlamayı dene 0 0 Yorumla
GizliKan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% +1 yıl hikaye ayarlarını kontrol ettin mi arşivde durmasın işaretliyse arşive düşmez 0 1 Yorumla nevassey +1 yıl ettim ve arsivde olmasi gerekiyor Yorumla
Merilaynn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Daha önce bende aynı durumu yaşadım ama tüm storylerim değil de sadece birkaç tanesi görünmüyordu, sonradan tekrar geri geldiler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence sıfırlamayı dene
hikaye ayarlarını kontrol ettin mi arşivde durmasın işaretliyse arşive düşmez
ettim ve arsivde olmasi gerekiyor
Daha önce bende aynı durumu yaşadım ama tüm storylerim değil de sadece birkaç tanesi görünmüyordu, sonradan tekrar geri geldiler.
Kendi kendine silmez geri gelir
yapacak bisi yok
boş ver
Kesin virüs var temizlenen gerekk
Nasil yani
virüs var