İnternet & Teknoloji Instagram hikaye arşivinin yarısı açılmıyor, nasıl düzeltebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İnstagram hikaye arşivim yarısı acılmıyor Neden acaba çoğu arkadaşlar ımda da böyle durum Neden böyle oluyor acaba Lütfenn yardımcı olur musunuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Instagram arşivdeki resimleri acmıyır yeni kulanıcıyım acaba zamanla arşivi siliyor mu Güncellemeler+1 yıl Güncelleme sonrası 1 tane idi ama şu an cogaldı 26 tane oldu 😩😩😩 Instagram hikaye arşivinin yarısı açılmıyor, nasıl düzeltebilirim? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende de oluyor arada. Kendiliğinden düzeliyor sonra. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim kişi cogaldı ama 26 tane oldu 25 Eylül'den beri Yorumla Soran +1 yıl maalesef 42 olmuş düzelmek yerine Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bende de öyle ama biraz zaman geçip de baktgmda açılıyor neye göre böyle oluyor bilmiyorum ama bnde de öyle anlamadm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Acılmak yerine cogaldı ya benim 1 tane idi 25 tane oldu Yorumla seyda028 +1 yıl Nie böyle bnd bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Öne çıkanlara koydum Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güncelleme gelmiş mi diye kontrol et sil geri yükle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne geldiyse günceleme ile oldu 😩😩😩 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bazen böyle sıkıntılar olabiliyor. Ver bakim :)) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Düzelir mi resimlerim geri gelir mi Yorumla Soran +1 yıl Düzelmek yerine cogalıyor ama Yorumla TemizMan +1 yıl Düzelir. Yorumla Soran +1 yıl Ama neden cogalıyor ya Yorumla Soran +1 yıl Ne biçim düzelme bu ya 🥺🥺🥺 Yorumla TemizMan +1 yıl Ne bilim selimcan Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 26 resim mi silindi anlamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Silinmedi sadece acılmıyor sıkıntı Yorumla
Hunter_Wolf Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Bende öyle değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vardır da haberin yoktur hikaye arşivine bak eski anılarına falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de oluyor arada. Kendiliğinden düzeliyor sonra.
Benim kişi cogaldı ama 26 tane oldu 25 Eylül'den beri
maalesef 42 olmuş düzelmek yerine
Bende de öyle ama biraz zaman geçip de baktgmda açılıyor neye göre böyle oluyor bilmiyorum ama bnde de öyle anlamadm
Acılmak yerine cogaldı ya benim 1 tane idi 25 tane oldu
Nie böyle bnd bilmiyorum
Öne çıkanlara koydum
Güncelleme gelmiş mi diye kontrol et sil geri yükle
Ne geldiyse günceleme ile oldu 😩😩😩
Bazen böyle sıkıntılar olabiliyor. Ver bakim :))
Düzelir mi resimlerim geri gelir mi
Düzelmek yerine cogalıyor ama
Düzelir.
Ama neden cogalıyor ya
Ne biçim düzelme bu ya 🥺🥺🥺
Ne bilim selimcan
26 resim mi silindi anlamadım
Silinmedi sadece acılmıyor sıkıntı
Bende öyle değil
Vardır da haberin yoktur hikaye arşivine bak eski anılarına falan