Ben nedenini anlamadığım şekilde dondurdum bazılarını. Fazla vaktimi alıyor gibime geldi. Sizde durum ne bakalım? Bazıları hesap siler, bazıları dondurur, bazıları ise hiç dahil olmaz.

Ben nedenini anlamadığım şekilde dondurdum bazılarını. Fazla vaktimi alıyor gibime geldi. Sizde durum ne bakalım? Bazıları hesap siler, bazıları dondurur, bazıları ise hiç dahil olmaz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
YKS ye çalışmak yerine çok fazla reels izleyip vaktim gidiyordu o yüzden instayı dondurmuştum. Sınav bitti ama hâlâ açmayı düşünmüyorum. KS uygulamayı arada bir silip geri geliyorum. Hobilere vakit ayırmak yerine sosyal medyada boş boş geziyordum. şu an hiç sosyal medya kullanasım gelmiyor.
Sosyal medya bence zaman kaybı
Şu an sadece KS hesabim var, uzun zamandır instagram donuk 2-3 yildir boyleli kullaniyorum arada dondurup aciyorum falan. baska kullandigim bi medya yok zaten YouTube, wp, KS dışında arada da x de gundeme bakip cikarim ayda 1-2 maks
bende de çok fazla sosyal medya hesabı vardı ama çok zamanımı harcadığı için birazcık uzak kalmayı düşünüyorum
Bi haller geliyor bazen. İnsan siliyor telefondan uygulamayı.
Ben de aynısını yaptım
Millet çılgınlar gibi Instagram kullanıyor ben Instagram kullanmıyorum hiç sevmem Facebook' ta kullanmıyorum telefonu elime aldığımda YouTube giriyorum bide bura var sosyal medyalarda aktif değilim pek saçma sapan içerikler var beni sarmıyor
kısa süre önce, birazcık ara verdim
En güzeli
Uzun zaman önce bıraktım
Ne yaptın
Anama giderken
Neden