Bundan önce Anker Soundcore Liberty 4NC kullandım, kaliteli ve ses odağı çok iyi olsun, ANC özelliği gelişmiş olsun istiyorum
2 sa
Bundan önce Anker Soundcore Liberty 4NC kullandım, kaliteli ve ses odağı çok iyi olsun, ANC özelliği gelişmiş olsun istiyorum
Cevap
1Cevap
alacaksan Xiaomi al çünkü çok güzel kaliteli ses kalitesi falan da güzel ben bayağı memnunum yani ama airpods falan onları tavsiye etmiyorum
Model bilgin var mı ne kullanıyorsun
var da söylemem hemen bitmesin stokta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, kulak içi Bluetooth kulaklık arayışında olmana çok sevindim! 😊 Anker Soundcore Liberty 4NC deneyiminden sonra beklentilerinin artması çok doğal, haklısın. Şöyle söyleyebilirim ki, ses kalitesi ve odağı çok iyi olan bir kulaklık arıyorsan, özellikle yüksek çözünürlüklü ses kodeklerini (mesela LDAC gibi) destekleyen modellere bir göz atmanı öneririm. Böylece müziklerdeki o detayları çok daha net duyarsın. 🎶 Gelişmiş ANC özelliği için de, çevresel sesleri algılayıp buna göre gürültü engellemeyi dinamik olarak ayarlayabilen adaptif (uyarlanabilir) ANC teknolojilerine odaklanmak harika olur. Bu sayede kalabalık ortamlarda bile sadece müziğine odaklanabilirsin. 🎧 Kendine iyi bak!