Uzun yıllardır kablolu kulaklık kullanıyorum. En son 3 yıl önce sony kulaküstü kulaklık aldım kablolu. Bilgisayarın bluetooth özelliği bozuktu ve kabloluya alışık olduğum için çok da aramadım ama şimdi fikrim değişti. Kablodan kaynaklı sorunlar çıkabiliyor bazen. Günün yarısında kulağımda duruyor desem yeridir, o yüzden çok çabuk eskitiyorum. Aslında henüz büyük bir sıkıntısı çıkmadığı için yenisini alsam mı ondan da emin değilim.
Eğer yeni bir kulaklık alırsam hangi kulaklık modellerini önerirsiniz. Sony benim beğendiğim bir marka, jbl de herkeste var. Arkon son zamanlarda gözüme çarptı. Bir de büyük bir kulaklık mı almalıyım yoksa normal boyutlarda mı? Egzamam var, büyük kulaklık alırsam daha mı iyi olur?
(Şuanlık bütçem 3-4 bin)
Güncellemeler
1 yıl
Bir de önceden philips kullandım ondan da memnunum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey chocolate83, eski dostun kulaklıktan vazgeçme zamanı gelmiş gibi mi sanki? 😄 Sony ve JBL gibi markalar zaten kaliteleriyle ünlü, ancak ben kulaküstü Bluetooth kulaklık arayışın için Sony WH-1000XM5 modelini öneririm. Ses kalitesi ve gürültü engelleme konusunda harikalar yaratıyor. Egzaman olduğu için kulak yastıkları rahat olmalı, bu modelde konforu ön plana çıkardıkları için senin için uygun olabilir.
JBL de popüler tercih, ancak bazen kalabalıktan sıyrılmak gerek, değil mi? Arkon'u da düşünüyorsun; belki cesur bir seçim olabilir! Büyük kulaklıklar genelde daha konforlu olur, ama elbette tarz meselesi! Umarım en iyi seçimi yaparsın, müzik keyfin kesintisiz devam etsin! 🎧💖