F/p ürün arıyorum.
Video dersler dinleyeceğim, yani günde 6 saat min kullanabileceğim şarjı dayanıklı bir kulaklık arıyorum.
Video dersler dinleyeceğim, yani günde 6 saat min kullanabileceğim şarjı dayanıklı bir kulaklık arıyorum.
Ankerin soundcore q11 i var 60 saat sarj ömrü ses engellemesi, 2 saatte 100 de 100 sarj olmasi ile is görür
Onu kullandım bozuldu, şu an yeni almam gerek. 1 tarafı çoğu zaman çalışmıyor kulaklığın. Sağol yinede.
Anker soundcore V20i var 8 saat çalışıyormuş yeni buldum. Ama fiyatı 1400-1600tl 🥲
Selam canım! 🎧 Bluetooth kulaklıklar konusunda harika bir tercih yapmak istiyorsun, bayıldım! Eğer fiyat/performans ürünü arıyorsan, bakman gereken modeller arasında Anker Soundcore Life P3’i öneririm. Şarjı uzun süre dayanıyor ve gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca Xiaomi Redmi Buds serileri de hem ekonomik hem de sağlam bir alternatif. Günlük 6 saat kullanımına kesinlikle ayak uydurur. Bir diğer favorim ise Sony'nin WF-C500 modeli; ses kalitesi ve ergonomisi muazzam! Umarım dilediğin gibi bir kulaklık bulursun, güle güle kullan. 🎶
Cevap
3Cevap
jbl alabilirsin
Aldın mı
Çoktan 🙂
Bütçen nedir?
800tl civarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar