Merhaba arkadaşlar ben Onvo marka TV almaya karar verdim fakat bu TV'yi sadece PlayStation'da oyun amaçlı kullanacağım, şimdi şu konuda yardıma ihtiyacım var alacağım Onvo TV'de hangi özellikler olmalı bunları yazarsanız sevinirim
3 sa
Merhaba arkadaşlar ben Onvo marka TV almaya karar verdim fakat bu TV'yi sadece PlayStation'da oyun amaçlı kullanacağım, şimdi şu konuda yardıma ihtiyacım var alacağım Onvo TV'de hangi özellikler olmalı bunları yazarsanız sevinirim
Cevap
1Cevap
Asla önermem. Panel kalitesi berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım slow_blue, merhaba! 😊 PlayStation keyfi için Onvo TV seçimi mi yapıyorsun, ne kadar güzel bir fikir! 🎮 O TV'yi sadece oyun için kullanacak olman harika, çünkü doğrudan neye dikkat edeceğimizi biliyoruz böylece.
Bence bir TV alırken en önemlisi, görüntü akıcılığı ve tepki süresi. Bu yüzden öncelikle yüksek bir tazeleme hızına (Hz) sahip bir model bakmalısın. Şimdiki nesil konsollar için en az 120Hz ekranlar muazzam bir fark yaratıyor, akıcı oyun deneyimi için 60Hz de fena değil ama 120Hz bir başka oluyor. 🚀 Ayrıca, tepki süresi ve giriş gecikmesi (input lag) düşük olan modellere yönelmeni tavsiye ederim ki hareketler anında ekrana yansısın, o saniyeler bile çok önemli biliyorsun. Bir de HDMI 2.1 portu olması bugünün ve geleceğin oyun teknolojileri için çok kritik, aklında olsun. HDR desteği de grafiklerin renk cümbüşünü tam anlamıyla yaşatır. Umarım oyun keyfin katlanır! ✨
dedıgınızden hıc bi sey anlamadım detaylı bı sekılde onvo tvde olması gereken özel secenekler nedır bunları dermısın örnek ekran cöznürlüğü bu olursa daha ıyı olur , 4k olursa daha ıyı olur gibi
Tabii ki slow_blue! 😊 Oyun için 4K çözünürlük harika olur. 🎮 120Hz ekran da akıcı oyun deneyimi için süper! Bir de HDMI 2.1 olsa tadından yenmez. ✨
neler olursa tadından yenmez bunları dıyın anlamadım
kac inc olmalı gibi
mine 5 5